Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Εντυπωσίασε ο Ηλιόπουλος στις δοκιμές της Ανάβασης Διονύσου

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσίασε ο Ηλιόπουλος στις δοκιμές της Ανάβασης Διονύσου

ΑΓΩΝΕΣ

Εντυπωσίασε ο Ηλιόπουλος στις δοκιμές της Ανάβασης Διονύσου

ΑΓΩΝΕΣ

Άνοιξε η αυλαία σε ότι αφορά στην Ανάβαση Διονύσου 2017, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων ως ο δεύτερος γύρος του θεσμού!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Οι ήχοι αγωνιστικών αυτοκινήτων πλημμύρισαν τη διαδρομή μήκους 5,5 χιλιομέτρων από την Ανατολή Νέας Μάκρης μέχρι τον Άγιο Πέτρο Διονύσου, με τις χρονομετρημένες δοκιμές να αποτελούν ιδανική πρόγευση ενόψει του κυρίως μέρους του αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Απριλίου!

Από τις 100 συμμετοχές, τελικά 96 οδηγοί πάτησαν γκάζι και είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη διαδρομή της Ανάβασης σε αγωνιστικό ρυθμό, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα τις τελευταίες ρυθμίσεις στα αυτοκίνητά τους, ενόψει του αγώνα. Παρά την απουσία αγωνιστικού ενδιαφέροντος, μιας και η διαδικασία των δοκιμών του Σαββάτου δεν έχει κάποια σημασία ως προς την κατάταξη της Κυριακής, πολύς κόσμος βρέθηκε στη διαδρομή για να απολαύσει τα περάσματα.

Advertisement
Advertisement

Για την ιστορία, τον ταχύτερο χρόνο και στα δύο σκέλη σημείωσε με διαφορά ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος έδειξε τις διαθέσεις του πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta WRC της Κατηγορίας Formula Saloon.

Όσο για το πρόγραμμα της Κυριακής, έχουμε δύο αγωνιστικά σκέλη που θα κρίνουν και την έκβαση του τελικού αποτελέσματος στις Ομάδες και Κλάσεις. Το πρώτο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει την διαδρομή στις 10:00, ενώ ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 09:00. Αξίζει να σημειωθεί, πως για την εξυπηρέτηση των θεατών, η Οργάνωση θα διαθέσει πούλμαν τα οποία θα κινούνται από νωρίς το πρωί στη διαδρομή και θα τους αφήνουν στις πολυάριθμες στροφές, με στόχο την πιο άνετη και ασφαλή παρακολούθηση του αγώνα.

Anavasi-Dionysou17-ferrari-a640