Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ένα θηριώδες Megane για το RallyCross

Ελλάδα 21:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα θηριώδες Megane για το RallyCross

ΑΓΩΝΕΣ

Ένα θηριώδες Megane για το RallyCross

ΑΓΩΝΕΣ

To FIA World RallyCross είναι θεσμός σε διαρκή άνοδο που συνεχώς προσελκύει νέο κοινό, καταξιωμένους οδηγούς αλλά και νέους κατασκευαστές! Ανάμεσά τους και ο συναρπαστικός συνδυασμός Renault Megane – Prodrive – Guerlain Chicherit!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Ο Γάλλος πρώην πρωταθλητής σκι που έχει πολλές συμμετοχές στο Ράλι Ντακάρ και άλλους αγώνες εκτός δρόμου αλλά έχει στο ενεργητικό του και το απίστευτο backlip με το Mini Countryman, είχε καιρό τώρα μοιραστεί την πρόθεσή του να εμπλακεί στο θεσμό. Και το κάνει με ένα πραγματικό «όπλο» στα χέρια του!

Για τη δημιουργία του εμπιστεύτηκε μία κορυφαία αγωνιστική ομάδα, την Prodrive του David Richards. Μία ομάδα που επί σειρά ετών «έτρεχε» το πρόγραμμα της Subaru στο WRC, της Honda στη Formula 1 αλλά και πολλά ακόμα project σε αγώνες πίστας.

Advertisement
Advertisement

rx18-megane-chicherit-prodrive-e640

Αυτή λοιπόν ετοίμασε αυτό το εντυπωσιακό Renault Megane RX, με το οποίο ο Chicherit και η ομάδα του, GCK, θα έχουν πλήρη εμπλοκή στην αγωνιστική σεζόν του 2018. Η λογική μάλιστα λέει πως θα τους δούμε ενδεχομένως σε κάποιους γύρους του φετινού πρωταθλήματος, στο πλαίσιο προετοιμασίας ενόψει της πρώτης πραγματικής σεζόν τους στο σπορ.

rx18-megane-chicherit-prodrive-c640