Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Αθανασούλας-Ζακχαίος, oι πρώτες δοκιμές

Ελλάδα 21:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Αθανασούλας-Ζακχαίος, oι πρώτες δοκιμές

ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Αθανασούλας-Ζακχαίος, oι πρώτες δοκιμές

ΑΓΩΝΕΣ

Χαμογελάει ύστερα από καιρό ο Λάμπρος Αθανασούλας, την ώρα που ο Νίκος Ζακχαίος θυμάται το 2009, τότε που σημείωσαν μία από τις κορυφαίες επιδόσεις Έλληνα στον εθνικό μας αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Το πλήρωμα με το Hyundai i20 Ν της κατηγορίας Rally 2, όπως και στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2021. Αυτή τη χρονιά το i20 N Rally 2 της RedGrey, είναι στην ανανεωμένη του εκδοχή.

Το i20 N Rally 2 είναι εξελιγμένο από την ομάδα των M.Martin και Ο.Tanak, που έχουν την εργοστασιακή εξουσιοδότηση για εξέλιξη σε βάθος. Η προσπάθεια ξεκίνησε με το pre-test/γνωριμία του αυτοκινήτου και συνεχίζεται με την δοκιμή στο χώμα στην Ειδική Διαδρομή στο Λουτράκι.

Το πλήρωμα γνωρίζει το αυτοκίνητο. Προσαρμογή από το πρώτο μέτρο, οριακά περάσματα με πίεση και πλήρη αξιοποίηση του κινητήρα και της ανάρτησης, όταν ατού είναι το κιβώτιο. Επιστροφή στα «pits», μελέτη της τηλεμετρίας, βελτιώσεις, διορθώσεις και επιστροφή στις δοκιμές.

Advertisement
Advertisement

«Δε δουλέψαμε όπως θα θέλαμε τον προηγούμενο καιρό, αλλά σήμερα ήταν μια καλή, μια δημιουργική ημέρα, και δέσαμε με το πραγματικά βελτιωμένο Hyundai μας. Το ερωτεύεσαι αυτό το i20 N, και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε θέση να πάμε μαζί παραπέρα», είπε ο Λάμπρος Αθανασούλας.

Να ευχηθούμε καλό αγώνα σε όλα τα ελληνικά πληρώματα, με ευχή το όνειρο που ζούμε χάρη στην πολιτεία να έχει διάρκεια και να αντέξει στο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: 50 χρόνια WRC
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Πανέτοιμοι οι Μάνος και Κώστας Στεφανής
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Σε αγωνιστικό μπάκετ ο Χρήστος Σταϊκούρας (+video)