Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Τρία στα τρία για Rovanpera

Ελλάδα 1:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(84) "ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Τρία στα τρία για Rovanpera"
    

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Τρία στα τρία για Rovanpera

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Κalle Rovanpera πέτυχε τον τρίτο συνεχόμενο κορυφαίο χρόνο, την 3η ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021 και παραμένει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Για τρίτη φορά ο Rovanpera «έγραψε» τον πρώτο χρόνο σε ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις. Αυτή την  φορά ήταν στην διαδρομή «Βωξίτες».

Ο τρίτος καλύτερος χρόνος του είχε αποτέλεσμα να αυξήσει τη διαφορά από τον (2ο στην γενική κατάταξη) Οtt Tanak στα 21,4”.

Ο Sebastien Ogier (3ος στην γενική) έχασε κι άλλο έδαφος, κάτι που σημαίνει πως απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή (36,8”). Επίσης, ο Gus Greensmith έχασε λίγο χρόνο εξαιτίας ενός τετ-α-κε. Όμως η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη για τους πρώτους αφού ο νεαρός οδηγός της Toyota είχε μία… δύσκολη στιγμή στην ειδική διαδρομή των 22,97 χλμ. Ο Φινλανδός πήγε πολύ πιο γρήγορα σε μία στροφή και παραλίγο να έχει έξοδο.

Advertisement
Advertisement

Ειδική διαδρομή: 9 (Βωξίτες)
Μήκος: 22,97 χλμ.
Καιρός: 24°C
Συνθήκες οδοστρώματος: Χώμα

1 SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA
«Είμαστε γρήγοροι, αλλά οι δύο πίσω μας είναι ταχύτεροι. Κάνουμε τη δουλειά μας, μένουμε συγκεντρωμένοι στο Πρωτάθλημα».

33 ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN
«Έχει πολύ καθάρισμα, κάθε αυτοκίνητο θα είναι ταχύτερο από το προηγούμενο. Όπως αναμενόταν.»

Advertisement

11 THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE
«Πολύ καθάρισμα. Απαιτητική διαδρομή, με υψηλές ταχύτητες και χαμηλή πρόσφυση. Οι επόμενοι θα είναι προφανώς αρκετά ταχύτεροι από εμάς».

69 KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN
«Είχαμε μια στιγμή, ήμασταν τυχεροί που τη γλιτώσαμε. Οι σημειώσεις ήταν αισιόδοξες στο συγκεκριμένο σημείο και ίσως πιέζαμε λίγο παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε».

Advertisement

8 OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA
«Ήταν καλά, ωραία ειδική».

44 GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON
«Καθαρίζουμε το δρόμο. Είχα ένα τετ-α-κε σε αριστερή στροφή, έχασα περίπου 3 με 5 δλ.».

6 DANI SORDO/CANDIDO CARRERA
«Δεν είμαι ευχαριστημένος. Το αυτοκίνητο γύριζε πολύ και ήταν αδύνατο να το κρατήσω ευθεία. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε λίγο».

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε την εκκίνηση
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Συνεχίζει να προηγείται ο Rovanpera
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Προβάδισμα για τον Rovanpera

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις