Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Εκκίνηση με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκκίνηση με φόντο την Ακρόπολη

ΑΓΩΝΕΣ

Εκκίνηση με φόντο την Ακρόπολη

ΑΓΩΝΕΣ

Το 13ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις ξεκίνησε με τον παραδοσιακό τρόπο, στο πλακόστρωτο της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στη καθιερωμένη τελετή, όσοι παρευρέθησαν υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και παρατεταμένο χειροκρότημα κάθε ένα από τα 116 πληρώματα των σπάνιων στολιδιών της αυτοκίνησης που συμμετέχουν στον αγώνα.

Η ξεχωριστή αυτή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχε ξεκινήσει λίγες ώρες νωρίτερα, στις 12:00 το μεσημέρι, με τη διαδικασία του τεχνικού και του διοικητικού ελέγχου.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα, Παρασκευή 6 Ιουνίου, ο αγώνας της κατηγορίας Regularity ξεκινά από το ΟΑΚΑ στις 09:00 και τα αυτοκίνητα μέσω Αλυκής θα τερματίσουν το 1ο σκέλος του αγώνα λίγο πριν τις 19:00 στη γραφική πόλη της Ιτέας, αφού διανύσουν περί τα 340 χλμ.

Για την κατηγορία Sporting η αγωνιστική δράση ξεκινά επίσης σήμερα, όμως πιο αργά, στις 14:03 το μεσημέρι από την αφετηρία της 1ης ασφάλτινης ειδικής διαδρομής «Αμφίκλεια 1», η οποία επαναλαμβάνεται λίγο αργότερα, ενώ στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα φτάσουν στην Ιτέα στις 16:53 το απόγευμα.