Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ecclestone: Δεν χρειαζόμαστε Συμφωνία Ομονοίας

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ecclestone: Δεν χρειαζόμαστε Συμφωνία Ομονοίας

ΑΓΩΝΕΣ

Ecclestone: Δεν χρειαζόμαστε Συμφωνία Ομονοίας

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Μπέρνι Έκλεστον δήλωσε πως το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2013 μπορεί να ξεκινήσει ακόμα κι αν δεν έχει υπογραφεί μέχρι τις 17 Μαρτίου (ημερομηνία διεξαγωγής του Grand Prix Αυστραλίας) η νέα Συμφωνία Ομονοίας! Σύμφωνα με τον κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, η «βίβλος» διεξαγωγής του πρωταθλήματος που αφορά στο εμπορικό κομμάτι του σπορ αλλά και τους κανονισμούς που το διέπουν, δεν έχει ακόμα την υπογραφή και των 11 ομάδων. Αλλά αυτό δεν τον προβληματίζει.

Advertisement
Advertisement

«Δεν χρειαζόμαστε υπογεγραμμένη Συμφωνία Ομονοίας. Δεν με ενδιαφέρει εμένα αυτή. Αφορά επί της ουσίας δύο τομείς. Ο ένας είναι το οικονομικό κομμάτι και σε αυτό έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τις ομάδες. Έχει κλείσει αυτό το θέμα και ο τομέας που παραμένει ανοιχτός είναι εκείνος των κανονισμών, που αλλάζουν συνεχώς. Οι τεχνικοί κανονισμοί επηρεάζουν πολύ τις ομάδες και μπορούν να τις στείλουν εκτός σπορ», δήλωσε ο Βρετανός επιχειρηματίας στο espnf1.

Κοινώς, ρίχνει το μπαλάκι στη παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού (FIA) και τον πρόεδρό της, Ζαν Τοντ. Μη ξεχνάτε πως για το 2014 είναι προγραμματισμένη πληθώρα αλλαγών κανονισμών, που δεν είναι αρεστοί σε όλους.

Πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 82 ετών Έκλεστον είχε πριν από μερικές ημέρες συνάντηση στο Μαρανέλο με τους Στέφανο Ντομενικάλι (Ferrari), Κρίστιαν Χόρνερ (Red Bull Racing) και Νίκι Λάουντα (Mercedes), προφανώς με αντικείμενο συζήτησης τη νέα Συμφωνία Ομονοίας.
[nggallery id=1362]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement