Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

DTM: Video Preview του Νίρμπουργκρινγκ

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

DTM: Video Preview του Νίρμπουργκρινγκ

DTM

DTM: Video Preview του Νίρμπουργκρινγκ

DTM

Η επίσημη τηλεόραση του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού ετοίμασε μία πολύ ενδιαφέρουσα προεπισκόπηση για τον αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το video περιλαμβάνει δηλώσεις του Jan Marquardt, επικεφαλής της ομάδας της BMW, του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Marco Wittmann (έχει προβάδισμα 39 βαθμών έναντι του δεύτερου, Mattias Ekstrom), του Christian Vietoris από το στρατόπεδο της Mercedes και του κατόχου του τίτλου, Mike Rockenfeller, από πλευράς Audi.

Δείτε επίσης στιγμές από τον χαοτικό περυσινό αγώνα όπου ο καιρός, έπαιξε όπως συνήθως στην περιοχή Άιφελ το ρόλο του αλλά και από την επίδειξη που έγινε  πριν από μερικές ημέρες στους δρόμους της Κολωνίας, που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα βόρεια της πίστας του Νίρμπουργκρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Δείτε αποκλειστικά και LIVE από το NewsAuto τον έβδομο αγώνα της χρονιάς, την Κυριακή 17 Αυγούστου, στις 14.20 το μεσημέρι. Απολαύστε μοναδικές μάχες ανάμεσα στις BMW, Audi και Mercedes, όπου κι αν βρίσκεστε, σπίτι, στην παραλία, στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας.