DTM

DTM Λάουσιτζ: Βγαίνει πρωταθλητής σήμερα;

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

DTM Λάουσιτζ: Βγαίνει πρωταθλητής σήμερα;

DTM

DTM Λάουσιτζ: Βγαίνει πρωταθλητής σήμερα;

DTM

Απολαύστε LIVE και αποκλειστικά από το NewsAuto τον όγδοο γύρο του φετινού Γερμανικού πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού!

Advertisement
Advertisement

Η πίστα του Λάουσιτζ  που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα βόρεια της Δρέσδης, φιλοξενεί έναν αγώνα που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί και καθοριστικός για τη μάχη του τίτλου. Μετά από τέσσερις νίκες (σε Χόκενχαϊμ, Βουδαπέστη, Σπίλμπεργκ και Νίρμπουργκρινγκ), ο Marco Wittmann της BMW Team RMG όχι απλά έχει προβάδισμα στη βαθμολογία αλλά και διαφορά… ασφαλείας από τους διώκτες του, που ανέρχεται στους 64 πόντους. Με μόλις 75 διαθέσιμους ακόμα, ο 24χρονος χρειάζεται μόλις 11 βαθμούς (ή αν προτιμάτε, μία τέταρτη θέση) για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, τοποθετώντας το όνομά του στο πάνθεον των πρωταθλητών του DTM.

Το θαύμα της ανατροπής κυνηγούν τρεις οδηγοί της Audi, ο πρώην πρωταθλητή Mattias Ekstrom και ο ταλαντούχος Ιταλός Edoardo Mortara που έχουν από 56 βαθμούς αλλά και ο απερχόμενος όπως όλα δείχνουν από το θρόνο, Γερμανός Mike Rockenfeller που έχει 53.

Ένας από αυτούς, καλείται όχι μόνο να χαρίσει στη μάρκα από το Ίγκολσταντ την πρώτη φετινή της νίκη αλλά να κάνει χατ τρικ, ελπίζοντας σε συνεχείς ατυχίες του Wittmann σε Λάουσιτζ, Ζανβορτ και Χόκενχαϊμ. Ξεκινώντας από τη 3.478 μέτρων διαδρομή, στην οποία αναμένονται μάχες χωρίς… αύριο, επί 52 γύρους!

Advertisement
Advertisement

Απολαύστε ατελείωτο θέαμα, συνεχείς αψιμαχίες και συγκρούσεις ανάμεσα στις BMW M4, Mercedes-Benz C-Coupe και τα Audi RS5, σε ένα δίωρο συγκινήσεων .Όπως πάντα LIVE και αποκλειστικά από το Νο1 αυτοκινητικό site, το NewsAuto, στις 14.20 το μεσημέρι!

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Πάνος Σεϊτανίδης και στο σχολιασμό ο Κώστας Λεώνης.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στις κατατακτήριες δοκιμές, πατώντας εδώ.