Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

DTM: Κυνηγώντας τις BMW

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

DTM: Κυνηγώντας τις BMW

DTM

DTM: Κυνηγώντας τις BMW

DTM

Η ασταμάτητη δράση από τον μαγικό κόσμο του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού συνεχίζεται στο NewsAuto.gr! Δείτε τον αγώνα απο tablet, κινητό ή φορητό υπολογιστή!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μετά την απόλυτη κυριαρχία της BMW όπου οι M4 έκαναν κατάληψη στις πρώτες τέσσερις θέσεις στην πίστα του Red Bull Ring -στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας- το σκηνικό μεταφέρεται ξανά επί γερμανικού εδάφους και συγκεκριμένα στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Ένα σιρκουί που μπορεί να μη θυμίζει την παλιά, θρυλική διαδρομή του Νόρτνσλαϊφε που ο Sir Jackie Stewart είχε βαφτίσει “Πράσινη Κόλαση”, διαθέτει όμως τις δικές του προκλήσεις. Μία από αυτές αφορά στον πάντα ευμετάβλητο στην περιοχή Άιφελ καιρό, που αναμένεται την προσεχή  Κυριακή 17 Αυγούστου, να παίξει τον ρόλο του στις μάχες… δίχως αύριο ανάμεσα στις BMW, Mercedes και Audi.

Μετά τη νίκη του στην Αυστρία (που ήταν η τρίτη σε έξι αγώνες), ο Marco Wittmann απέκτησε σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Βασικός του αντίπαλος στη μάχη του τίτλου είναι ο πρώην πρωταθλητής Mattias Ekstrom. Όμως με 39 πόντους να τους χωρίζουν και μόλις 100 διαθέσιμους στους εναπομείναντες τέσσερις αγώνες του 2014, θα πρέπει να αρχίσει άμεσα την αντεπίθεση του.

Advertisement
Advertisement

Θα καταφέρει λοιπόν ο 36χρονος Σουηδός να πετύχει την πρώτη φετινή νίκη της Audi, σε μία πίστα όπου έχει πανηγυρίσει δύο φορές στο παρελθόν; Η απάντηση στο NewsAuto.gr, το No1 αυτοκινητικό site που σας προσφέρει όλη τη δράση από τον συναρπαστικό αυτό θεσμό, όπου κι αν βρίσκεστε: στο σπίτι, στην παραλία, μέσω τηλεόρασης, υπολογιστή ή tablet!

Συντονιστείτε κι απολαύστε τις μάχες των M4, RS5 και C-Coupe, την Κυριακή στις 14.20!

 

Advertisement