DTM

DTM: Επόμενος σταθμός, Ολλανδία!

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

DTM: Επόμενος σταθμός, Ολλανδία!

DTM

DTM: Επόμενος σταθμός, Ολλανδία!

DTM

Το συναρπαστικό Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού βγαίνει εκτός συνόρων, με προορισμό την Ολλανδία για τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν!

Advertisement
Advertisement

Η μήκους 4.307 μέτρων πίστα του Ζάντβουρτ, φιλοξενεί σήμερα τους 23 μονομάχους του DTM που είναι έτοιμοι να προσφέρουν για μία ακόμα φορά άφθονο θέαμα. Μπορεί να έχουμε ήδη πρωταθλητή στους οδηγούς με τον Marco Wittmann να κάθεται στο θρόνο, όμως είναι ανοιχτές οι μάχες στα πρωταθλήματα ομάδων και κατασκευαστών. Η BMW Team RMG του 24χρονου πρωταθλητή του 2014 είναι αγκαλιά με τον τίτλο στην πρώτη κατάταξη ενώ στην τριπλή κόντρα των μεγάλων κατασκευαστών της Γερμανίας, η BMW έχει προβάδισμα 18 πόντων έναντι της Audi, με τη Mercedes να είναι πλέον (χάρη στο 1-2 στο Λάουσιτζ) άλλους 16 βαθμούς πιο πίσω. Κοινώς, όλα είναι ανοιχτά και τόσο στην Ολλανδία όσο και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν που θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου στο Χόκενχαϊμ, θα γίνει χαμός!

M4, RS5 και C-Coupe αναμένεται να δώσουν όπως πάντα επικές μάχες – τόσο στο πλαίσιο των ομαδικών/εταιρικών προσπαθειών για κατάκτηση της κορυφής όσο και λόγω του προσωπικού εγωισμού των οδηγών. Οι πρώην πρωταθλητές Mattias Ekstrom, Mike Rockenfeller, Gary Paffett, Martin Tomczyk και Bruno Spengler, οι πρώην οδηγοί της Formula 1 Paul di Resta, Timo Glock και Vitaly Petrov, τα νέα μεγάλα ταλέντα όπως οι Pascal Wehrlein και ο Felix Da Costa – όλοι θέλουν έστω και στο τέλος να λάμψουν.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά σε μία πίστα όπου η Audi έχει καλή παράδοση με πέντε νίκες στα τελευταία επτά χρόνια και ελπίζει να πανηγυρίσει την πολυαναμενόμενη πρώτη της φετινή νίκη. Από την άλλη η BMW έχει αρκετές νίκες φέτος αλλά δεν έχει κερδίσει στο Ζάντβουρτ μετά την επιστροφή της στο DTM. Αν πάλι βρέξει, οι Mercedes έχουν αποδείξει πως στις συγκεκριμένες συνθήκες έχουν το πάνω χέρι.

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν συστατικά μίας εκρηκτικής συνταγής που θα σας συναρπάσει. LIVE και αποκλειστικά από το NewsAuto.gr, στις 14.10 το μεσημέρι, σε περιγραφή του Πάνου Σεϊτανίδη και σχολιασμό του Κώστα Μπιτσικώκου.