Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

DTM: Χρώμα από F1 στη HWA Mercedes

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DTM: Χρώμα από F1 στη HWA Mercedes

DTM

DTM: Χρώμα από F1 στη HWA Mercedes

DTM

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα για την εργοστασιακή ομάδα της Mercedes στο DTM και η μάρκα το αστέρι κάνει ότι μπορεί να αναστρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μπορεί η C-Coupe να έχει πάρει δύο νίκες υπό μεικτές καιρικές συνθήκες, ωστόσο υστερεί σημαντικά των BMW M4 και Audi RS5, πράγμα που αντικατοπτρίζεται και στη χαοτική βαθμολογική διαφορά τους. Με στόχο λοιπόν την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη και δεδομένου πως η Mercedes έχει λάβει εξαίρεση και μπορεί να εξελίξει το αυτοκίνητό της μέχρι δύο γύρους πριν το φινάλε της φετινής σεζόν, έχει στρατολογήσει “μεγάλα μυαλά” από το τμήμα της F1.

Μετά από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας F1 της Mercedes, Bob Bell, που εμφανίστηκε στο pit wall στον αγώνα της Μόσχας, τώρα θα ενταχθεί στο δυναμικό της HWA Mercedes και ο Michael Wilson. Ο Βρετανός που αναλαμβάνει ρόλο επικεφαλής αγωνιστικών λειτουργιών, δούλευε στο εργοστάσιο κινητήρων της Mercedes στο Μπρίξγουορθ.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά στον πλαίσιο των αλλαγών που ξεκίνησαν τον Μάιο, με την αποχώρηση του Gerhard Ungar που ουσιαστικά “πλήρωσε το μάρμαρο” για το απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Επόμενος γύρος του συναρπαστικού πρωταθλήματος του DTM, στο Νίρμπουργκρινγκ, στις 17 Αυγούστου. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε και αυτόν, LIVE και αποκλειστικά από το NewsAuto.gr!