Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

DTM: Pole για τον Martin στη Μόσχα

Ελλάδα 8:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DTM: Pole για τον Martin στη Μόσχα

DTM

DTM: Pole για τον Martin στη Μόσχα

DTM

Έκπληξη πρώτου μεγέθους στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Μόσχας, καθώς τον ταχύτερο χρόνο σημείο ο ρούκι του DTM, Maxime Martin με τη BMW M4. Ο 28χρονος Βέλγος κατέκτησε την παρθενική του pole position στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, μόλις στον πέμπτο του αγώνα. «Το συναίσθημα είναι φανταστικό. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και μου αρέσει πολύ η πίστα. Το αυτοκίνητο ήταν απλά εκπληκτικό και θέλω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις δυνατότητές του στον αγώνα», σχολίασε ο Martin.

Advertisement
Advertisement

Ο χρόνος του οδηγού της BMW Team RMG ήταν 1:28.619, έναντι 1:28.638 του Καναδού Bruno Spengler, επίσης με BMW M4. Στη δεύτερη σειρά του grid θα λάβουν θέση ο Ελβετός Nico Muller με Audi RS5 και ο περσινός νικητής του αγώνα στη Μόσχα, Mike Rockenfeller, επίσης με Audi. Ο τοπικός ήρωας, Vitaly Petrov, δεν τα πήγε καθόλου καλά. Μάλιστα σημείωσε το χειρότερο χρόνο από όλους του συμμετέχοντες με 1:30.443.

Το NewsAuto.gr θα μεταδώσει απευθείας και αποκλειστικά τον αγώνα στην πίστα της Μόσχας, το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιουλίου, στις 14.15 (ώρα Ελλάδας).