Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δεν θα πάει στο δικαστήριο ο Rossi

Ελλάδα 23:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα πάει στο δικαστήριο ο Rossi

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν θα πάει στο δικαστήριο ο Rossi

ΑΓΩΝΕΣ

Πρόωρο ΄τέλος και χωρίς προβλήματα για τον Valentino Rossi είχε η μήνυση την οποία κατέθεσε εναντίον του η Ana Cabanillas, μία θαυμάστριά του την οποία απώθησε με… άκομψο τρόπο στα paddock της πίστας Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια, τον περασμένο Νοέμβριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, ενώ προσπαθούσε να περάσει ανάμεσα από πλήθος κόσμου με το σκούτερ του, ο Ιταλός φαίνεται σε video να απωθεί με το πόδι και τον αγκώνα του την Ισπανίδα, που προσπαθούσε εκείνη την ώρα να βγάλει selfie. Εκείνη τη στιγμή δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα αλλά όταν το video του συμβάντος έγινε viral, η Cabanillas όχι μόνο δεν δέχθηκε τη συγνώμη του «Γιατρού» αλλά κινήθηκε και νομικά.

«Αν δεν ήταν ηθελημένο, θα αποδεχόμουν τη συγνώμη. Όμως βλέποντας το video αποφάσισα να προχωρήσω καταθέτοντας μήνυση. Δεν ήταν μόνο η κλωτσιά αλλά μου έριξε και αγκωνιά και το έκανε επίτηδες. Δεν το ανέχομαι αυτό», είχε πει στο ραδιοφωνικό σταθμό COPE.

Advertisement
Advertisement

Όμως το ανώτατο δικαστήριο της Βαλένθια αποφάσισε να μη προχωρήσει αφού σύμφωνα με τον δικαστή να αναφέρει πως η περιγραφή στη μηνυτήρια αναφορά δεν αρκούσε για να στοιχειοθετήσει ποινικό αδίκημα. Βλέπετε η Cabanillas ανέφερε απλά «κακούς τρόπους» του αστέρα του MotoGP, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα αν δέχθηκε κλωτσιά ή άλλο χτύπημα.

Δείτε το video του συμβάντος…