ΑΓΩΝΕΣ

Η Beta Chachagias Racing Team στα Γρεβενά

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Beta Chachagias Racing Team στα Γρεβενά

ΑΓΩΝΕΣ

Η Beta Chachagias Racing Team στα Γρεβενά

ΑΓΩΝΕΣ

Ένα από τα πιο δύσκολα αγωνιστικά τριήμερα πέρασε η ομάδα Beta Chachagias στα πλαίσια συμμετοχής στο Παγκόσμιο και Βαλκανικό Πρωτάθλημα Enduro στα Γρεβενά.

Advertisement
Advertisement


Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος 

Η ασταμάτητη βροχή που έπεφτε από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι το βράδυ του Σαββάτου μετέτρεψε τη διαδρομή σε ατέλειωτη λάσπη δυσκολεύοντας το έργο τόσο των αγωνιζόμενων, όσο και των ανθρώπων υποστήριξης. Ήδη από τη Super ειδική της Παρασκευής φάνηκε ο δύσκολος αγώνας που θα είχαν οι αναβάτες με τη διαδρομή να γλιστράει σε όλο το μήκος της και τα τεχνητά εμπόδια να κρύβουν παγίδες.
Nasos Trigas enduro 640

Η αληθινή δοκιμασία ωστόσο ξεκίνησε το Σάββατο με τη διαδρομή της απλής και των ειδικών να έχουν γίνει κόλαση και πολλά ανηφορικά κομμάτια να παιδεύουν ακόμα και πρωτοκλασάτους αναβάτες του Παγκοσμίου. Υπό αυτές τις συνθήκες ο τερματισμός στην ένατη θέση της Ε2 και η βαθμολόγηση του Γιάννη Τρίγκα (#28, Beta RR390) ήταν ένας πραγματικός άθλος. Δυστυχώς όμως για τον Τρικαλινό αναβάτη μια πτώση κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε ως αποτέλεσμα να του δημιουργήσει έντονους πόνους στο γόνατο που τον οδήγησαν στην εγκατάλειψη τη δεύτερη μέρα. Άτυχος στάθηκε και ο Νάσος Τρίγκας (#718, Beta RR300) που ενώ κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα της πρώτης μέρας, τέθηκε οριακά εκτός αγώνα λόγω δύο λεπτών μεγαλύτερης, από το επιτρεπτό, ποινής (καπέλο). Μόνο θετική κρίνεται η εμπειρία που αποκόμισαν ο Πέτρος Μπίλης (#719, Betta RR 350) και ο Απόστολος Σβιντερίκος (#714, Beta RR 350) από τη συμμετοχή τους σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα παρά το γεγονός πως δεν κατάφεραν να τερματίσουν.
Giannis Trigas enduro 640

Advertisement
Advertisement

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.