Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αρχίζει το πρωτάθλημα Drift

Ελλάδα 11:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρχίζει το πρωτάθλημα Drift

ΑΓΩΝΕΣ

Αρχίζει το πρωτάθλημα Drift

ΑΓΩΝΕΣ

Ανοίγει η αυλαία του φετινού πανελληνίου πρωταθλήματος Drift, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 3 Απρίλιου, στην πίστα Kartodromo στις Αφίδνες!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Συνολικά η σεζόν του 2016 θα έχει επτά στάσεις, με τα πέντε καλύτερα αποτελέσματα να προσμετρούν στην τελική βαθμολογία κάθε οδηγού.

Το πρωτάθλημα που διεξάγεται υπό την ομπρέλα της ΟΜΑΕ, απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και εξασφαλίζει πως σε κάθε άκρη της, οι φίλοι των αγώνων θα απολαύσουν άφθονο θέαμα.

Advertisement
Advertisement

drift-OMAE640tall

Μετά την πρεμιέρα, η δράση μεταφέρεται στην Πάτρα. Στις 8 Μαΐου θα έχουμε τον αγώνα στα Βραχνέικα και την πίστα Καρτμάνια. Στις 12 Ιουνίου το σκηνικό μεταφέρεται στη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και την πίστα Drive Park του Νέου Ρυσίου.

Το καλοκαίρι διεξάγεται ένας ακόμα γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος, επί Αθηναϊκού εδάφους στις 24 Ιουλίου αλλά χωρίς να έχει ακόμα οριστικοποιηθεί σε ποια πίστα.

Advertisement

Στις 4 Σεπτεμβρίου τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Ζάκυνθο και την πίστα της Λιθακιάς ενώ νέα είσοδος στο καλεντάρι είναι η Κοζάνη. Στις 25 Σεπτεμβρίου θα έχουμε ένα μοναδικό event, σε μία πίστα που θα στηθεί στο αμαξοστάσιο του δήμου στην περιοχή Κασλάς.

Η αυλαία της σεζόν του 2016 θα κλείσει στα Μέγαρα, στις 16 Οκτωβρίου.

Advertisement

drift-grekkchamp15-rd1-b640