Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αποκάλυψη για το Hyundai i20 Coupe WRC

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Hyundai i20 Coupe WRC

ΑΓΩΝΕΣ

Αποκάλυψη για το Hyundai i20 Coupe WRC

ΑΓΩΝΕΣ

Με ένα νέο αυτοκίνητο θα αγωνιστεί η Hyundai Motorsport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC) το 2017, το Hyundai i20 Coupe WRC.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς των οχημάτων WRC και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Autodromo Nazionale Monza στην Ιταλία. Για την Hyundai Motorsport, το i20 Coupe WRC αντιπροσωπεύει το τρίτο νέο αυτοκίνητο της ομάδας από το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα το 2014. Oι νέοι κανονισμοί των αυτοκινήτων για το 2017 έχουν εισαχθεί για να ενισχύσουν τη συνολική εικόνα και να προσφέρουν ακόμη περισσότερο θέαμα στους φίλους του WRC.

Οι αλλαγές έχουν επικεντρωθεί στη βελτίωση της αεροδυναμικής και της μηχανικής πρόσφυσης και συγχρόνως υπήρξε αύξηση της ισχύος του κινητήρα από 300 έως 380 ίππων, καθώς και μείωση του συνολικού βάρους του αυτοκινήτου. Με το νέο αυτοκίνητο, η ομάδα ελπίζει να επεκτείνει την πιο επιτυχημένη σεζόν της μέχρι σήμερα, με την οποία εξασφάλισε δύο νίκες και παραπάνω από δέκα θέσεις στο βάθρο. Η Hyundai Motorsport κατέκτησε επίσης τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος των Κατασκευαστών στην σεζόν 2016.

Advertisement
Advertisement