Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αναβλήθηκε και το MotoGP της Χερέθ

Ελλάδα 17:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβλήθηκε και το MotoGP της Χερέθ

ΑΓΩΝΕΣ

Αναβλήθηκε και το MotoGP της Χερέθ

ΑΓΩΝΕΣ

Με την Ισπανία να μετρά ήδη σχεδόν πέντε χιλιάδες θύματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το MotoGP της Χερέθ ντε λα Φροντέρα αποτελεί τη νέα αναβολή στο καλεντάρι.

Advertisement
Advertisement

Μετά την ματαίωση της πρεμιέρας του Κατάρ (Λοσάιλ) και την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα της Ταϊλάνδης (Μπουριράμ), ήρθε κατά σειρά η αναβολή και των αγώνων του Ώστιν (Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής), της Αργεντινής (Τέρμας ντε Ρίο Χόντο), ήρθε η σειρά του ισπανικού MotoGP που ήταν προγραμματισμένο για τις 3 Μαΐου.

Με την κατάσταση στην ιβηρική χώρα να είναι εκτός ελέγχου, ήταν αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη ενώ όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIM), λόγω της ρευστότητας της κατάστασης είναι άγνωστο αν θα υπάρξει νέος προγραμματισμός του συγκεκριμένου αγώνα και σε ποια ημερομηνία.

Advertisement
Advertisement

Καθώς η λίστα των αναβολών ολοένα και μεγαλώνει, η FIM και η Dorna θα έχουν δύσκολο έργο στην προσπάθεια να στήσουν νέο καλεντάρι. Πάντως, σε ότι αφορά σε αυτό που θεωρητικά είναι σε ισχύει, θεωρούμε δεδομένη την αναβολή τουλάχιστον τριών ακόμα αγώνων.

Ο λόγος για το MotoGP του Μαν (Γαλλία, προγραμματισμένο για 17 Μαΐου), του Μουτζέλο (Ιταλία, προγραμματισμένο για 31 Μαΐου) και της Βαρκελώνης (Καταλονία, προγραμματισμένο για τις 7 Ιουνίου).

Πιο μακριά στο καλεντάρι έχουμε τον αγώνα του Σάχσερινγκ (Γερμανία, προγραμματισμένος για τις 21 Ιουνίου) και του Άσσεν (Ολλανδία, προγραμματισμένος για τις 28 Ιουνίου).

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Ακυρώθηκε και το TT Isle of Man
Ένα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ για τον Andrea Dovizioso (video)
Αλλάζει ημερομηνία και η θρυλική ανάβαση του Pikes Peak

Advertisement