Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αλλάζουν ημερομηνία διεξαγωγής οι 24 ώρες του Μαν

Ελλάδα 21:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλάζουν ημερομηνία διεξαγωγής οι 24 ώρες του Μαν

ΑΓΩΝΕΣ

Αλλάζουν ημερομηνία διεξαγωγής οι 24 ώρες του Μαν

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί ο 24ωρος αγώνας του Μαν να ήταν προγραμματισμένος για τον Ιούνιο αλλά η διοργανώτρια ACO ακολούθησε το δόγμα «προσέχουμε για να έχουμε».

Advertisement
Advertisement

Με όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι τον Μάρτιο να έχουν αναβληθεί ή ματαιωθεί και με την κατάσταση σχετικά με τη παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού να παραμένει ρευστή, πάρθηκε μία μάλλον φρόνιμη απόφαση.

Automobile Club de l’Ouest, WEC και Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποφάσισαν τη μεταφορά του θρυλικού αγώνα σε άλλη ημερομηνία, παρότι έως τώρα όλοι ελπίζουν πως θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα στα τέλη της Άνοιξης.

Έτσι, αντί για τις 13/14 Ιουνίου, ο 88ος Αγώνας των 24 Ωρών του Μαν θα διεξαχθεί στις 19/20 Σεπτεμβρίου. Μία επιλογή που δείχνει εντελώς διαφορετική προσέγγιση από εκείνη άλλων θεσμών που… ρίσκαραν και τελικά προχώρησαν σα αναπόφευκτες αναβολές/ματαιώσεις.

Advertisement
Advertisement

«Η αλλαγή ημερομηνίας αποτελεί μία λογική λύση καθώς όλοι μας αντιμετωπίζουμε ακραίες υγειονομικές καταστάσεις. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ποιότητα των event μας», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της ACO, Pierre Fillon.

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Ματαιώθηκε το Grand Prix Αυστραλίας
MotoGP: Αναβολή και για το MotoGP της Αργεντινής. Δείτε το νέο καλεντάρι
Rallycross: Ακυρώθηκε ο αγώνας της Αγίας Πετρούπολης