Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αγάπησε ξανά τους αγώνες ο Button

Ελλάδα 23:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγάπησε ξανά τους αγώνες ο Button

FORMULA 1

Αγάπησε ξανά τους αγώνες ο Button

FORMULA 1

Μπορεί η καριέρα του στη Formula 1 να έχει ολοκληρωθεί οριστικά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Jenson Button θέλει να εγκαταλείψει τους αγώνες γενικότερα. Κάθε άλλο αν κρίνουμε από τα λεγόμενά του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Παρότι η άποψή του για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν άλλαξε μετά τη συμμετοχή του στο Grand Prix του Μονακό όπου πήρε τη θέση του Fernando Alonso που δοκιμαζόταν στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης, η συμμετοχή του σε έναν αγώνα του ιαπωνικού πρωταθλήματος Super GT του άνοιξε νέους ορίζοντες!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής F1 του 2009, έτρεξε στον γύρο της Σουζούκα όποτε τερμάτισε δωδέκατος. Και εκείνη η συμμετοχή τον έπεισε να έχει πλήρη συμμετοχή στη σεζόν του 2018.

Advertisement
Advertisement

«Αυτός ο χρόνος εκτός Formula 1 είναι ίσως το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω, καθώς η αγάπη μου για τους αγώνες επέστρεψε. Ο κύκλος μου στην F1 είχε ολοκληρωθεί, όμως η αγάπη μου για τους αγώνες γενικότερα υπάρχει ακόμα κι αυτό με ενθουσιάζει. Ο αγώνας που έκανα  τον Αύγουστο ήταν τόσο συναρπαστικός, είχε τόσες μάχες, τόσες προσπεράσεις, που τον απόλαυσα πραγματικά. Προς το τέλος της σεζόν ο Masashi Yamamoto (σ.σ. επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Honda) με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε μία ολόκληρη σεζόν αγώνων εκεί και του απάντησα πως πολύ θα το ήθελα», είπε ο 37χρονος οδηγός στο βρετανικό Autosport.

Super-GT-2017-button-suzuka-a640

Advertisement

Όμως ποια στοιχεία αυτού του θεσμού είναι που «κέρδισαν» τον πολύπειρο οδηγό;

«Στο Super GT υπάρχει έντονος συναγωνισμός ανάμεσα στους κατασκευαστές και πολλοί ταλαντούχοι οδηγοί. Αυτό χρειάζεσαι στους αγώνες κι αυτό σε ενθουσιάζει, ο συναγωνισμός», τόνισε ο Button.

Advertisement

Super-GT-2017-button-suzuka-c640