Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

5 από τα καλύτερα runs του Red Bull X-Fighters στη Μαδρίτη

Ελλάδα 1:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5 από τα καλύτερα runs του Red Bull X-Fighters στη Μαδρίτη

ΑΓΩΝΕΣ

5 από τα καλύτερα runs του Red Bull X-Fighters στη Μαδρίτη

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ronnie Renner ξέρει πολύ καλά το Red Bull X-Fighters και τον κόσμο του motocross γενικά. Παρ’ όλο που έχει εντυπωσιακό βιογραφικό –πολλαπλά βάθρα στα πιο μεγάλα events, πολλαπλά ρεκόρ, τα περισσότερα χρυσά μετάλλια στο X-Games από οποιονδήποτε άλλο στο άθλημα – ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει την καλή δουλειά των άλλων αναβατών. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η βαθιά του γνώση και κατανόηση στο άθλημα (ξεκίνησε το motocross από 4 χρονών) είναι και ο λόγος που μας μιλάει για τα 5 αγαπημένα του winning runs. Έριξε λοιπόν μια ματιά στα προηγούμενα winning runs του Red Bull X-Fighters στη Μαδρίτη (εκεί όπου έγινε ο μοναδικός φετινός αγώνας και τα αποτελέσματά του μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ) και επέλεξε τα καλύτερα. Δες τις επιλογές του παρακάτω!

1 Edgar Torronteras, 2002

“The Original”. Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει αυτό το run. Οι πρωτοπόροι του αθλήματος έπαιρναν ρίσκα που ήταν πραγματικά παρανοϊκά. Το 2002, ο Edgar Torronterras έδειξε στη Μαδρίτη και σε ολόκληρο τον κόσμο τι μπορεί να κάνει. Θεωρώ ότι ο Edgar είναι ένας από τους πρωτεργάτες του FMX και δικαίως πήρε τη νίκη στο πρώτο Red Bull X-Fighters της Μαδρίτης.

Advertisement
Advertisement

2 Tom Pagès, 2015

Ο Tom Pagès έγραψε ιστορία το 2015 ανοίγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο στο άθλημα. Η πίστα κατασκευάστηκε από την αρχή, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για το νέο επίπεδο στο FMX και ο Tom μπόρεσε να βγάλει τα απίστευτα tricks του με απαράμιλλο στυλ.

Advertisement

3 Travis Pastrana, 2004

Advertisement

«Αυτό είναι πιο κοντά στην καρδιά μου. Ήταν το πρώτο μου Red Bull X-Fighters και κατάφερα να πάρω την τρίτη θέση. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα βάλω με τον Nate Adams και τον Travis. Ήταν σε άλλο επίπεδο. Ο Travis βγήκε από τα θρυλικά τούνελ με μια τρομερή ενέργεια που δεν έχουμε δει όμοιά της από τότε. Συνδύασε απίστευτη ταχύτητα με εκπληκτικά κόλπα κάνοντας το κοινό να μείνει με το στόμα ανοιχτό», έχει δηλώσει ο Renner.

4 Tom Pagès, 2013

Advertisement

Ήταν ξεκάθαρο ότι η αρένα Las Ventas είχε καινούριο βασιλιά. Ο Thomas πήγε στο event με τεράστια αποφασιστικότητα και συγκέντρωση. Επίσης είχε τέτοια ενέργεια και έκανε τόσο καλή επίδειξη των ικανοτήτων του, που κατάφερε να κλέψει την παράσταση από όλους τους άλλους. Ήταν μια στιγμή στο συγκεκριμένο άθλημα που καταλάβαμε ότι όλα είναι δυνατά. Μετά από εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να είσαι υπεράνθρωπος, δημιουργικός και αρκετά ριψοκίνδυνος για να θεωρείσαι ανταγωνιστικός.

5 Dany Torres, 2009

Κάθε πόλη έχει το δικό της ήρωα και ο Dany Torres είναι ο ήρωας της Μαδρίτης. Έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε Red Bull X-Fighters από οποιονδήποτε άλλο αναβάτη που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή. Είναι ένα πραγματικό φαινόμενο στο FMX, καθώς και ο αγαπημένος του κοινού στη Μαδρίτη χάρη στην εκπληκτική ενέργειά του, την άψογη εκτέλεσή του και τη συνεχή εξέλιξή του.

 

Πηγή: RedBull.com