Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

LIVE από Isle of Man: Ρεκόρ και στους 4 τροχούς

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LIVE από Isle of Man: Ρεκόρ και στους 4 τροχούς

ΑΓΩΝΕΣ

LIVE από Isle of Man: Ρεκόρ και στους 4 τροχούς

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί το θρυλικό TT Isle of Man να αποτελεί τοτέμ για τους απανταχού φίλους της μοτοσυκλέτας αλλά όντας ένα σπουδαίο ραντεβού της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δεν μπορούσε να μην έχει και εκπροσώπους των τεσσάρων τροχών.

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ISLE OF MAN: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτή ήταν η Subaru και συγκεκριμένα το παρακλάδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που επιδίωξε με τον Mark Higgins πίσω από το τιμόνι, να σπάσει το ρεκόρ για αυτοκίνητο στην επική αυτή διαδρομή γύρω από το νησί.

Ο Βρετανός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός WRX STI, ειδικά προετοιμασμένου από την Subaru of America, την Prodrive και την Subaru Tecnica International (STI). Προσαρμοσμένου στις απαιτήσεις της μήκους 37 μιλίων διαδρομής, τόσο στον κινητήρα όσο και στις αναρτήσεις.

Advertisement
Advertisement

Με αυτό λοιπόν ο 45χρονος σημείωσε χρόνο 17 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα, με μέση ωριαία ταχύτητα 128.73 μίλια/ώρα (περίπου 207 χιλιόμετρα/ώρα), σημειώνοντας νέο ρεκόρ! Πρέπει να σημειωθεί πως και το προηγούμενο ρεκόρ, που ήταν στα 19 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα (με μέση ωριαία ταχύτητα 116.47 μίλια/ώρα), ανήκε στον ίδιο οδηγό!

Μετά την επίτευξη του ρεκόρ, επισκεφτήκαμε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ουσιαστικά αποτελεί το «service park» της Subaru και εκτός από το αυτοκίνητο του Higgins, κοσμούν μία σειρά από εντυπωσιακά STI. Ανάμεσά τους και το επίσημο όχημα του TT Isle of Man. Απολαύστε τα στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Ένα τέτοιο θηρίο δεν αφήνει ούτε τους "μηχανόβιους" ασυγκίνητους...

Ένα τέτοιο θηρίο δεν αφήνει ούτε τους “μηχανόβιους” ασυγκίνητους…

Subaru-IOM2016-myphoto-c640Subaru-IOM2016-myphoto-d640Subaru-IOM2016-myphoto-e640Subaru-IOM2016-myphoto-g640Subaru-IOM2016-myphoto-h640Subaru-IOM2016-myphoto-b640Subaru-IOM2016-myphoto-i640