Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το μεγάλο ρίσκο του Lewis είναι…

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μεγάλο ρίσκο του Lewis είναι…

ΑΓΩΝΕΣ

Το μεγάλο ρίσκο του Lewis είναι…

ΑΓΩΝΕΣ

…όχι η δυνατότητα της Mercedes να φτάσει στη κορυφή της Formula 1 αλλά ο κίνδυνος να αποχωρήσει ξαφνικά από τη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτό πιστεύει ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σερ Τζάκι Στιούαρτ. Στο περιθώριο του Autosport Show, ο 73 πλέον Σκοτσέζος δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τη μεταγραφή της χρονιάς, με τις απόψεις του να έχουν όπως πάντα βαρύνουσα σημασία.

Advertisement
Advertisement

«Ο Ρος Μπρον είναι ένα σπουδαίος άνθρωπος. Η Daimler Benz μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όμως πρέπει να κερδίσουν. Το ασημί βέλος πρέπει να παίρνει νίκες. Είτε όταν έτρεχε με αυτό ο Στέρλινγκ Μος, είτε ο Χουάν Μανουέλ Φάντσιο ή ο Ρούντολφ Καρατσιόλα, η Mercedes έπρεπε να κερδίζει. Κι αν δεν κερδίζει, θα φύγει. Αυτό είναι το ρίσκο που έχει πάρει ο Χάμιλτον. Αν για κάποιο λόγο οι επιτυχίες δεν έρθουν πάλι, αρκεί μόνο μία πεντάλεπτη συνάντηση ενός συμβουλίου ανθρώπων χωρίς πάθος για τους αγώνες, για να δώσει τέλος σε όλα», είπε μιλώντας αρκετά ρεαλιστικά ο Στιούαρτ.

Βέβαια… για να βάλει την υπογραφή του στο τριετές πλουσιοπάροχο νέου του συμβόλαιο, ο Χάμιλτον μάλλον θα έχει αναλογιστεί όλα τα παραπάνω και θα έχει τις δικές του… δικλείδες ασφαλείας!
[nggallery id=456]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)