Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πρώτος και με αβάντα ο Λεμπ

Ελλάδα 4:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτος και με αβάντα ο Λεμπ

ΑΓΩΝΕΣ

Πρώτος και με αβάντα ο Λεμπ

ΑΓΩΝΕΣ

Προβάδισμα 7 δευτερολέπτων έχει μπαίνοντας στο τελευταίο σκέλος του Ράλι Αργεντινής ο Σεμπαστιάν Λεμπ. Αν και αυτό υπό φυσιολογικές συνθήκες θα φάνταζε φτωχό, στην πραγματικότητα είναι αρκετό αφού η διοίκηση της Citroen έχει ξεκαθαρίσει στον έτερο οδηγό της, τον Μίκο Χίρβονεν, πως δεν θέλει να υπάρξει αλλαγή θέσεων ανάμεσα στα δύο DS3 WRC. Άλλωστε δεν έχουν και πίεση αφού ο ανταγωνισμός βρίσκεται πολύ πίσω: σχεδόν δύο λεπτά ο Ντάνι Σόρντο με το εργοστασιακό Fiesta WRC, πάνω από τρία ο Μαντς Όσμπεργκ της Adapta Ford και στα εννέα ο Μάρτιον Πρόκοπ της Czech Ford.

Advertisement
Advertisement

Έπονται τα δύο Skoda των Σεμπαστιέν Οζιέ και Αντρέας Μίκελσεν (στα 10 και πλέον λεπτά από την κορυφή), ο ταλαντούχος Τιερί Νοβίλ της Citroen Junior ενώ τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν ο Πέτερ Σόλμπεργκ και το Mini του Αρμίντο Αραούχο.

Ο Νορβηγός οδηγός της Ford χρησιμοποίησε το σύστημα SupeRally και επανεκκίνησε το Σάββατο, προσπαθώντας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Έχει στη διάθεση του έξι ειδικές διαδρομές για να βρεθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα. Να δούμε πόσο!