Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ «Senna»

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ «Senna»

ΑΓΩΝΕΣ

Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ «Senna»

ΑΓΩΝΕΣ

Πολύ σημαντική ημέρα για τους φίλους της Formula 1 και τους υποστηρικτές του Ayrton Senna είναι η Τετάρτη 7 Νοεμβρίου. Κι αυτό γιατί σήμερα προβάλλεται το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του Asif Kapadia που διηγείται την ιστορία του θρύλου του βολάν. Από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι το άδοξο τέλος, τη τραγική πρωτομαγιά του 1994. Η ταινία παρουσιάζει αθέατες πλευρές της καριέρας και της προσωπικότητά του και περιλαμβάνει σπάνιο υλικό.

Advertisement
Advertisement

Έως τώρα έχει συγκινήσει εκατομμύρια θεατές και καταπλήξει κριτικούς. Και είμαστε σίγουροι πως το ίδιο θα γίνει και με εσάς. Η προβολή γίνεται στις 20.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Σινά 31), σε μία εκδήλωση που θα προλογίσει ο Πάνος Σεϊτανίδης, ενώ μετά την ολοκλήρωση της προβολής, οι φίλοι της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους σπορ και φυσικά τον χαρισματικό Βραζιλιάνο τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Η προβολή γίνεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Cinedoc, η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ ενώ υπάρχει προπώληση στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, στην οδό Σταδίου. Νέα προβολή θα υπάρξει τη Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο κινηματογράφο Δαναό ενώ θα ακολουθήσουν προβολές στο Brave New World στη Λευκωσία και το Cine-Μαθήματα στα Χανιά. [nggallery id=946]