Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Περήφανος ο Luca di Montezemolo

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περήφανος ο Luca di Montezemolo

ΑΓΩΝΕΣ

Περήφανος ο Luca di Montezemolo

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί η Ferrari να έχασε για μία ακόμα φορά τον τίτλο στο νήμα αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια της ομάδας του Μαρανέλο. Ως αποτέλεσμα, μιλώντας για το φινάλε του 2013, ο πρόεδρος της Σκουντερία, Λούκα ντι Μοντετσέμολο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπερήφανος. «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας. Παλέψαμε μέχρι τέλους, έχοντας και τους δύο μας οδηγούς στο βάθρο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Όταν χάνεις το πρωτάθλημα για τόσο μικρή βαθμολογική διαφορά, σίγουρα σε πονάει. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Φερνάντο Αλόνσο για όσα έκανε φέτος, ήταν φανταστικός. Ο Φελίπε Μάσα οδήγησε εξαιρετικά στο δεύτερο μισό της χρονιάς και απέδειξε πόσο ομαδικός παίχτης είναι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Στέφανο Ντομενικάλι και τους συνεργάτες του για τη δουλειά που έκαναν μέρα με τη μέρα δημιουργώντας ένα μονοθέσιο το οποίο από πλευράς αξιοπιστίας ήταν άριστο, αλλά και για ότι καταφέραμε στην πίστα από πλευράς στρατηγικής και δουλειάς στα pits», δήλωσε ο 65χρονος.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, πέρασε σαφές μήνυμα ενόψει του επόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος όπου η Ferrari καλείται να μη ξεκινήσει με μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων της, όπως συνέβη φέτος.

«Πρέπει να στρέψουμε τη προσοχή μας στην επόμενη σεζόν όπου πρέπει να είμαστε γρήγοροι εξ αρχής! Πρέπει να έχουμε ένα μονοθέσιο ανταγωνιστικό, που να μάχεται στη κορυφή», τόνισε ο Μοντετσέμολο.
[nggallery id=485]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)