Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ο Montezemolo στηρίζει Monti!

Ελλάδα 21:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Montezemolo στηρίζει Monti!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Montezemolo στηρίζει Monti!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο  πρόεδρος της Ferrari Λούκα ντι Μοντεζέμολο δημιούργησε το 2009 το κόμμα «Italia Futura» με στόχο να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στα κοινά της χώρας. Πολλοί εκτιμούσαν πως ο Μοντεζέμολο, o οποίος βρίσκεται στην προεδρία της Ferrari  από το 1991 θα εκμεταλλεύονταν την ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό της γείτονας χώρας για να προωθήσει τις φιλοδοξίες του.

Advertisement
Advertisement

Ο 68χρονος μιλώντας στην Ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» ξεκαθάρισε: «Θα αφήσω χώρο στους ικανότατους ανθρώπους που τόσα χρόνια δουλεύουν για την ένωση. Είναι εύλογο και δίκαιο ότι θα αποτελέσουν τα κεντρικά πρόσωπα».

Ο Μοντεζέμολο ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να εμπλέκεται στην Italia Futura για την οποία προέβλεψε πως τα επόμενα χρόνια θα γιγαντωθεί. Την ίδια στιγμή ο διευθύνων σύμβουλος της F1 Μπέρνι Έκλεστον έριξε λευκή πετσέτα προς τον πρόεδρος της Ferrari. Ο Μοντεζέμολο είχε απευθύνει βαριές κατηγορίες στον Βρετανό χαρακτηρίζοντάς τον υπέργηρο και ξεπερασμένο.

Μιλώντας σχετικά ο Έκλεστον στην Corriere della Sera τόνισε: «O Μοντεζέμολο είναι φίλος μου. Ξέρω πως δεν εννοεί αυτά που είπε απλά πρέπει να υπηρετήσει ένα συγκεκριμένο ρόλο».

Advertisement
Advertisement

Ο Έκλεστον μιλώντας για την ιστορία δωροδοκίας που απασχολεί την Γερμανική δικαιοσύνη τόνισε: «Αν ήμουν ένοχος θα ανησυχούσα. Αλλά δεν είμαι. Προσπαθούν να με παγιδέψουν; Δεν ξέρω και δε με νοιάζει. Αυτό που ξέρω είναι πως όταν υπάρχουν χρήματα στη μέση οι άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα».
[nggallery id=1165]
Κείμενο: Τ. Πουρναράκης
Πηγή: protothema.gr