ΑΓΩΝΕΣ

Ο Del Piero και ο McDreamy!

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Del Piero και ο McDreamy!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Del Piero και ο McDreamy!

ΑΓΩΝΕΣ

Σε πρώτη ανάγνωση, ίσως αυτός ο συνδυασμός ονομάτων να σας φαντάζει περίεργος. Σίγουρα μακριά από τη συνήθη επικαιρότητα του NewsAuto. Όσο όμως κι αν σας εκπλήξει, αφορά αγωνιστικές δραστηριότητες! Όχι σε ποδοσφαιρικό αγωνιστικό χώρο αλλά σε πίστα! Ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο λοιπόν ένωσε τις δυνάμεις του με τον ηθοποιό Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ευρέως γνωστό για το ρόλο του Δόκτωρ Σέπαρντ ή McDreamy στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Grey’s Anatomy.

Advertisement
Advertisement

Ο Αμερικανός είναι λάτρης της ταχύτητας, έχει δική του αγωνιστική ομάδα αλλά έχει στο ενεργητικό του και συμμετοχές ως οδηγός, σε σπουδαία αγωνιστικά ραντεβού όπως οι 24 ώρες του Mans. Μία ομάδα που πλέον θα τιτλοφορείται Dempsey/Del Piero Racing! Η έδρα της είναι στη Τζόρτζια, πλησίον της πίστας Road Atlanta, έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή με ένα αυτοκίνητο στη φετινή πρόκληση του Mans αλλά και με δύο στο πρωτάθλημα American Le Mans Series!

“Έχω πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό από μικρό παιδί, μεγαλώνοντας στην Ιταλία. Είμαι ενθουσιασμένος από την ιδέα να συνεργαστώ με τον Πάτρικ. Σκοπεύουμε να μονομαχούμε σε κορυφαίο επίπεδο και επικεντρωνόμαστε στη διεκδίκηση τίτλων”, ανέφερε ο Ντελ Πιέρο που πλέον αγωνίζεται στην Αυστραλία και τη Sidney F.C.

Όλα έγιναν μέσω ενός κοινού φίλου, του Μάικλ Αβενάτι που είναι γνωστός δικηγόρος στο Los Angeles αλλά και οδηγός αγώνων όταν έχει χρόνο. Όπως φαίνεται, η… προμήθεια του για την επίτευξη της παραπάνω συνεργασίας, αφορούσε ένα τιμόνι! Θα οδηγήσει λοιπόν το αυτοκίνητο της ομάδας, μαζί με τον Ντέμπσεϊ και τον πρώην οδηγό της Βρετανικής Formula 3, Τζο Φόστερ (που επίσης έχει ένα μικρό ποσοστό στην ομάδα) στο φετινό Le Mans.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχει όμως γνωστοποιηθεί ακόμα με τι αυτοκίνητο αφού η πολυετής συνεργασία του Ντέμπσεϊ με τη Mazda, ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Μένει να δούμε αν κάποια στιγμή, θα δούμε και τον 38χρονο σταρ του ποδοσφαίρου να οδηγεί – έστω και σε δοκιμές!

Περισσότερα για το… αγωνιστικό προφίλ του Πάτρικ Ντέμπσεϊ, μπορείτε να διαβάσετε εδώ
[nggallery id=1583]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)