Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ο Button τα βάζει με το μονοθέσιο του

Ελλάδα 2:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Button τα βάζει με το μονοθέσιο του

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Button τα βάζει με το μονοθέσιο του

ΑΓΩΝΕΣ

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με τη δυναμικότητα των μονοθεσίων της McLaren έκανε ο Τζένσον Μπάτον. Ο 32χρονος που διανύει τη τρίτη του σεζόν με την βρετανική ομάδα, δήλωσε πως το φετινό είναι το χειρότερο μονοθέσιο που του έχει δώσει! «Το φετινό μονοθέσιο μου ταιριάζει όσο τα προηγούμενα δύο που οδήγησα στη McLaren. Απ’ όταν ήρθα, αυτή είναι η χειρότερη χρονιά. Υπάρχουν προβλήματα, ακόμα και στα καλά Σαββατοκύριακα! Πρέπει να δοθεί τέλος σε αυτό. Σεν το καταλαβαίνω», δήλωσε ο Βρετανός.

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω αντικατοπτρίζονται και στη βαθμολογική συγκομιδή του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2009 που είναι η χειρότερη της τελευταίας τριετίας. Πάντως, σε ότι αφορά στο μέλλον, δεν χάνει την αισιοδοξία του!

«Μπορεί να μην είμαι ικανοποιημένος από το που βρισκόμαστε τώρα αλλά ελπίζω του χρόνου να είναι όλα τέλεια! Ανυπομονώ για τη πρόκληση αν και έχουμε μπροστά άλλους δύο αγώνες όπου πρέπει να τα πάμε καλά. Θέλουμε να προσπεράσουμε τη Ferrari στη βαθμολογία των κατασκευαστών και αυτή τη στιγμή υστερούμε κατά 22. Πρέπει να πάρουμε πολλούς βαθμούς στους τελευταίους δύο αγώνες», είπε ο Μπάτον.

Το 2013 ο Βρετανός θα έχει ηγετικό ρόλο στη McLaren, αφού ο Λούις Χάμιλτον μετακομίζει στη Mercedes. Τη θέση του παίρνει ο ταλαντούχος Σέρχιο Πέρεζ.[nggallery id=679]

Advertisement
Advertisement