Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ο Χάμιλτον έδειξε τις προθέσεις του

Ελλάδα 14:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Χάμιλτον έδειξε τις προθέσεις του

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Χάμιλτον έδειξε τις προθέσεις του

ΑΓΩΝΕΣ

Φτάσαμε στον έβδομο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της φόρμουλα 1 κι ο Λιούις Χάμιλτον ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Πράγμα που φιλοδοξεί να αλλάξει την Κυριακή και ξεκίνησε τις προσπάθειες του με το δεξί, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του γκραν πρι του Καναδά. Η βροχή δεν επηρέασε τα πρώτα 90 λεπτά δράσης στο Μόντρελ, ωστόσο είχαμε επισκέψεις από διάφορους εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου, με αλεπούδες, ακόμα κι ένα σκίουρο να κάνει βόλτες στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Αυτά δεν πτόησαν τον Χάμιλτον με σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.15.564, ένα δέκατο κάτω από τη Red Bull του Σεμπάστιαν Φέτελ. Ισχυρή αναμένεται αυτό το τριήμερο η Mercedes, με τον Νίκο Ρόζμπεργκ να ακολουθεί, μπροστά από τη Ferrari του Φερνάντο Αλόνσο, την RB8 του Μαρκ Γουέμπερ, τη Force India του Nico Hulkenberg και τις δύο Sauber.

Οι οδηγοί έχασαν 13 λεπτά δράσης λόγω της κόκκινης σημαίας που προκάλεσε ο Χέικι Κοβαλάινεν, όταν έχασε τον έλεγχο της Caterham και κατέληξε στον τοίχο.