Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ο Φλάβιο Μπριατόρε έχει άποψη για όλα

Ελλάδα 7:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Φλάβιο Μπριατόρε έχει άποψη για όλα

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Φλάβιο Μπριατόρε έχει άποψη για όλα

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως ο Φλάβιο Μπριατόρε θα ήταν το ιδανικό αφεντικό για τη Ferrari. Τουλάχιστον όταν ολοκληρωθεί η τιμωρία αποκλεισμού του από τη φόρμουλα 1, για το σκάνδαλο «Crashgate», με το ηθελημένο ατύχημα του Νέλσον Πικέ Τζούνιορ το 2008 στη Σιγκαπούρη. Αν και ως… θεατής, ο 62χρονος έχει άποψη για όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της ιταλικής ομάδας και δεν διστάζει να την εκφράζει. Για παράδειγμα, σε ότι αφορά στον Φελίπε Μάσα, υποστήριξε πως πρέπει να παραμείνει στη Σκουντερία διότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του δαιμόνιου επιχειρηματία: «Ο Μάσα είναι καλός οδηγός αλλά δεν θα έπρεπε να συγκρίνονται οι χρόνοι του με αυτούς του Αλόνσο». Λεπτομέρεια: ο Ισπανός είναι ουσιαστικά δικό του «παιδί» και ακόμα εμπλέκεται, έστω και μέσω τρίτων, στο μάνατζμεντ του.

Advertisement
Advertisement

Θέλει λοιπόν να μείνει στο πλευρό του Αλόνσο ένας οδηγός που δεν μπορεί να τον κοντράρει. Και φέρνει και παραδείγματα για τις συνέπειες ύπαρξης δύο κορυφαίων οδηγών στο ίδιο στρατόπεδο, απαντώντας στα σενάρια μεταπήδησης του Σεμπάστιαν Φέτελ στο Μαρανέλο.

«Δεν θα τοποθετούσα ποτέ τους Φέτελ και Αλόνσο πολύ καιρό στην ίδια ομάδα, καθώς ο τίτλος είναι μόνο για έναν. Το έχουμε δει να συμβαίνει τόσες φορές στο παρελθόν: με τους Αλέν Προστ και Άιρτον Σένα, τον Προστ με τον Νάιτζελ Μάνσελ, τον Αλόνσο με τον Χάμιλτον. Ήταν πειράματα που χώρισαν τις ομάδες τους στα δύο και κόστισαν και στους οδηγούς», είπε ο Μπριατόρε στην εφημερίδα Κοριέρε ντε λο Σπορτ.
[nggallery id=548]