Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ο… περίεργος Φέτελ

Ελλάδα 6:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο… περίεργος Φέτελ

ΑΓΩΝΕΣ

Ο… περίεργος Φέτελ

ΑΓΩΝΕΣ

Ο 24χρονος Γερμανός μετά από δυο χρόνια απόλυτης κυριαρχίας έχει ξεκινήσει φέτος τη χρονιά χωρίς καλά αποτελέσματα και αυτό δείχνει να τον επηρεάζει σημαντικά. Αρκετοί είναι αυτοί που επισήμαιναν πως η πραγματική εικόνα του Φέτελ θα αποκρυσταλλωθεί όταν αυτός θα βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση. Ο Γερμανός πιλότος τα τελευταία δυο χρόνια είχε το ταχύτερο μονοθέσιο στο grid και μ’ αυτό κατόρθωσε οδηγώντας εκπληκτικά να πάρει δυο συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους. Φέτος όμως που η RB8 απέχει παρασάγγας από το να χαρακτηριστεί κυρίαρχη, ο Φέτελ δείχνει να δυσκολεύεται λίγο στα πατήματά του.

Advertisement
Advertisement

Οι υποστηρικτές του θα βιαστούν να πουν ότι ο Γερμανός έχει αποδείξει πως ξέρει να μάχεται στο τιμόνι της Toro Rosso στην οποία χάρισε την πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής νίκη στην ιστορία της υπό βροχή στη Μόντσα το 2008. Όμως είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση ενός ταλαντούχου φέρελπι νεαρού που θέλει να αποδείξει τις ικανότητές του, απ’ αυτή ενός φτασμένου πρωταθλητή που καλείται να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του. Χρονικά αυτές οι δυο καταστάσεις για το Φέτελ απέχουν μόνο τέσσερα έτη και είναι λογικό ένας άνθρωπος στα 24 του να μην έχει όλες εκείνες τις άμυνες που χρειάζονται για να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια κατάσταση.

Στη Μαλαισία ο Φέτελ συγκρούστηκε με τον Καρθικέγιαν και δε δίστασε να δείξει το μεσαίο του δάχτυλο στον Ινδό ενώ μετά μπροστά στις κάμερες τον χαρακτήρισε ηλίθιο. Από την ομάδα πήρε εντολή να εγκαταλείψει λίγο πριν το τέλος του αγώνα αλλά αυτός επέλεξε να τερματίσει, αγνοώντας την. Τις επόμενες μέρες ο 24χρονος θα βρεθεί με στελέχη της ομάδας για να συζητήσουν αυτά τα θέματα.

Όλα αυτά καταδεικνύουν ένα ηφαίστειο που βράζει. Για το καλό τόσο των οπαδών του αλλά και της F1, ευχόμαστε ο Φέτελ να ξεσπάσει στην πίστα με εκπληκτικές αποδόσεις αντάξιες ενός παγκόσμιου πρωταθλητή.

Advertisement
Advertisement