Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Οι πρώτοι 6 μήνες είναι οι δύσκολοι!

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρώτοι 6 μήνες είναι οι δύσκολοι!

ΑΓΩΝΕΣ

Οι πρώτοι 6 μήνες είναι οι δύσκολοι!

ΑΓΩΝΕΣ

Η μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 είναι χωρίς καμία αμφιβολία αυτή του Λούις Χάμιλτον στη Mercedes. Ο Βρετανός είναι προετοιμασμένος όμως για μία δύσκολη σεζόν… «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το 2013 καθώς ακόμα δεν έχω οδηγήσει το μονοθέσιο. Στον τελευταίο αγώνα του 2012, στη Βραζιλία, οι Mercedes υστερούσαν κατά περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο άρα έχουμε ένα μακρύ και ανηφορικό δρόμο να διαβούμε. Δεν πιστεύω πως είναι ακατόρθωτο, η ομάδα μας έχει σπουδαίες προοπτικές και γι’ αυτό ήρθα. Δεν αντιμετωπίζω το θέμα με βραχυπρόθεσμη προοπτική. Οδηγώντας για πρώτη φορά το μονοθέσιο τον Φεβρουάριο, θα χρειαστούν τουλάχιστον 6 μήνες για να μπορέσω να επηρεάσω με τις δικές μου απόψεις την απόδοση του», είπε ο 27χρονος στο Sky Sports.

Advertisement
Advertisement

Καλά όλα με την υπομονή λοιπόν. Είναι οπλισμένος ο Λούις. Τι γίνεται όμως με τους στόχους;

«Νομίζω πως η σημαντικότερη σεζόν θα είναι αυτή του 2014. Όμως δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη προσπαθήσουμε να βρεθούμε μερικές φορές στο βάθρο του χρόνου. Ίσως και κάποιες νίκες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι», τόνισε ο Βρετανός.

Ο Χάμιλτον έχει περάσει όλη την έως τώρα αγωνιστική ζωή του στη Formula 1, ως οδηγός της McLaren, με την οποία έκανε ντεμπούτο το 2007.
[nggallery id=610]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement