Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Νίκη ελπίδας για Pedrosa

Ελλάδα 23:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νίκη ελπίδας για Pedrosa

ΑΓΩΝΕΣ

Νίκη ελπίδας για Pedrosa

ΑΓΩΝΕΣ

O Ντάνι Πεντρόσα ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο MotoGP του Motegi στην Ιαπωνία! Ο αναβάτης της Honda πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, που κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του στη μάχη του τίτλου. Με αυτή, μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Χόρχε Λορένθο, στους 28 βαθμούς, με τρεις γύρους να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. Ίδρωσε βέβαια για να την πετύχει.

Advertisement
Advertisement

Ο μεγάλος του αντίπαλος είχε την pole position και έπρεπε να φτάσουμε στον ενδέκατο γύρο του αγώνα για να κάνει ο Πεντρόσα την αποφασιστική κίνηση και να περάσει τον αναβάτη της Yamaha.

Από τη πλευρά του, ο Λορένθο απέφυγε τα ρίσκα και για μία ακόμα φορά, προτίμησε τους ασφαλείς βαθμούς. Αυτή ήταν η πέμπτη φετινή νίκη του Πεντρόσα που παράλληλα έκανε και νέο ρεκόρ πίστας, την ώρα που η τελική διαφορά των δύο ήταν στα 4.275 δευτερόλεπτα.

Το… αμιγώς ισπανικό βάθρο συμπλήρωσε ο Αλβάρο Μπαουτίστα της Honda Gresini, ενώ ακολούθησαν ο Αντέα Ντοβιτσιόζο της Yamaha Tech 3 και ο δεύτερος εργοστασιακός αναβάτης της Honda, ο Κέισι Στόνερ, που επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Advertisement
Advertisement

Οι Στέφαν Μπαντλ (LCR Honda), Βαλεντίνο Ρόσι και Νίκι Χέιντεν (Ducati), Κατσουγιούκι Νακασούγκα (Yamaha YSP Racing) και Έκτος Μπαρμπέρα (Pramac) συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

Ο δέκατος έκτος αγώνας της χρονιάς, θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου στη πίστα της Sepang στη Μαλαισία.
[nggallery id=750]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!