Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Μένει στη Caterham o Petrov;

Ελλάδα 5:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μένει στη Caterham o Petrov;

ΑΓΩΝΕΣ

Μένει στη Caterham o Petrov;

ΑΓΩΝΕΣ

Αλλαγή κλίματος στις τάξεις της Caterham F1 για τον Βιτάλι Πετρόφ. Ενώ ο Ρώσος φαινόταν από το Φθινόπωρο με το ένα πόδι εκτός ομάδας, φαίνεται πως τελικά έχει εξασφαλίσει τους πόρους που θα τον κρατήσουν στη θέση του και το 2013. Είναι σαφές πως στις μικρές ομάδες, τα χρήματα που κουβαλούν από χορηγίες οι οδηγοί είναι απαραίτητα. Ακόμα και για την Caterham, παρότι πάλεψε ξεκινώντας τη περιπέτειά της στη Formula 1 με έμπειρους και… αμειβόμενους οδηγούς όπως οι Γιάρνο Τρούλι και Χέικι Κοβαλάινεν, παρότι με τη δέκατη θέση στο περυσινό πρωτάθλημα, εξασφάλισε δέκα εκατομμύρια ευρώ από τα τηλεοπτικά έσοδα του σπορ.

Advertisement
Advertisement

Υπεύθυνος για αυτό το bonus ήταν ο Ρώσος, πράγμα που όπως παραδέχθηκε η μάνατζέρ το, Οκσάνα Κοσατσένκο, ίσως αποδειχθεί καθοριστικό. Προσθέστε τους χορηγούς (όπως η Russian Helicopters) αλλά και την επιθυμία του Μπέρνι Έκλεστον να υπάρχει Ρώσος οδηγός στο grid το 2014 όταν και διεξάγεται ο παρθενικός αγώνας στο Σότσι και θα καταλάβετε γιατί ο Πετρόφ έχει πολλές ελπίδες.

Κύριοι ανταγωνιστές του για το ρόλο του team mate του Σαρλς Πικ, είναι ο Μπρούνο Σένα, ο Γκιέδο φαν ντερ Γκάρντε και ο Λουίς Ραζία.

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τον Petrov, μπορείτε να διαβάσετε εδώ μία αποκαλυπτητική συνέντευξή του, που μιλάει εκτός από Formula 1, για τη βότκα, το ποδόσφαιρο και το… Ρόκι Νο4!
[nggallery id=1367]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement