Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Μένει ο Massa στη Ferrari;

Ελλάδα 10:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μένει ο Massa στη Ferrari;

ΑΓΩΝΕΣ

Μένει ο Massa στη Ferrari;

ΑΓΩΝΕΣ

Όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας του Φελίπε Μάσα με τη Ferrari για έναν ακόμη χρόνο. Ο Βραζιλιάνος πιλότος που μέχρι το καλοκαίρι είχε πολύ άσχημα αποτελέσματα δείχνει να έχει βρει έναν ρυθμό στους τελευταίους αγώνες. Ειδικά σε Ιαπωνία – Κορέα μάζεψε για λογαριασμό της Ιταλικής ομάδας 27 βαθμούς φτάνοντας τους 81. Η ανακοίνωση της Ferrari αναμένεται πριν το Ινδικό GP. Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν πολλά από το όνομα του Μαρκ Γουέμπερ (σ.σ: το παραδέχτηκε και ο ίδιος πως υπήρχαν επαφές) μέχρι αυτά των Πέρεζ, Χούλκενμπεργκ και Σουμάχερ. Ο Πέρεζ που θεωρήθηκε άπειρος για τη Ferrari επιλέχθηκε τελικά από τη McLaren. Ο Σουμάχερ αποχωρεί… ξανά και ο Χούλκενμπεργκ όπως όλα δείχνουν οδεύει προς τη Sauber.

Advertisement
Advertisement

Ο Μάσα όταν προκλήθηκε σχετικά από συναδέλφους στην Κορέα απάντησε: «Πολύ σύντομα θα ξέρουμε. Δεν ανησυχώ, απλά περιμένω το ΟΚ».

O αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari Στέφανο Ντομενικάλι είπε επί του θέματος: «Ο Μάσα είναι πιο καλός τώρα γιατί κατανοεί σε βάθος τη λειτουργία των ελαστικών και του μονοθεσίου. Ξέρουμε πόσο καλός οδηγός είναι αλλιώς θα είχαμε ήδη κινηθεί προς άλλη κατεύθυνση».

Το όλο θέμα είναι απλό στη Ferrari θέλουν Νο 2 οδηγό χωρίς φιλοδοξίες να δέχεται εντολές και να τυγχάνει της έγκρισης του Αλόνσο. Ο Μάσα έχει όλα τα προσόντα. Βέβαια τους κοστίζει κάτι παραπάνω σε συγκομιδή βαθμών και στις όποιες ελπίδες για το πρωτάθλημα κατασκευαστών αλλά αυτά δε δείχνουν να έχουν βαρύτητα για τους κόκκινους.
[nggallery id=554]
Επιμέλεια: Τάκης Πουρναράκης
Πηγή: protothema.gr

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!