Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Κρατάει τα θετικά ο Ricciardo

Ελλάδα 20:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κρατάει τα θετικά ο Ricciardo

ΑΓΩΝΕΣ

Κρατάει τα θετικά ο Ricciardo

ΑΓΩΝΕΣ

Για μία ακόμα φορά η βροχή επηρέασε τα προγράμματα όλων των ομάδων σε αυτό το τελευταίο χειμερινό τεστ εξέλιξης. Η πίστα της Βαρκελώνης ήταν βρεγμένη στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας και παρότι κάποιο διάστημα το απόγευμα το οδόστρωμα είχε στεγνώσει, οι θερμοκρασίες ήταν τόσο χαμηλές που ήταν αδύνατο να λειτουργήσουν σε βέλτιστο βαθμό τα ελαστικά. Σε ότι αφορά στη Scuderia Toro Rosso, o Ντάνιελ Ρικιάρντο οδήγησε για πρώτη φορά τα νέα ελαστικά της Pirelli για βροχή, άρα ήταν μία πολύτιμη εμπειρία για εκείνον. Όταν στέγνωσε η πίστα, η ιταλική ομάδα προσπάθησε να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός της. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στον τομέα των pit stop.

Advertisement
Advertisement

«Κοιτώντας τη θετική πλευρά, ο μεταβαλλόμενος καιρός μας επέτρεψε να δοκιμάσουμε τόσο τα ενδιάμεσα ελαστικά της Pirelli όσο κι εκείνα για ακραίες καιρικές συνθήκες αλλά και τα σλικ μαλακής γόμας. Είχε ενδιαφέρον. Ωστόσο, η βροχή έκανε δύσκολη τη ζωή όλων μας και παρότι κάναμε πολλά σήμερα, ανυπομονώ να κάνω πολύ περισσότερα στη τελευταία ημέρα δοκιμών μου, τη Κυριακή, όπου ο καιρός προβλέπεται να είναι πολύ καλύτερος », σχολίασε ο Αυστραλός που βρέθηκε στην έβδομη θέση της κατάταξης με χρόνο 1:25.483.

Οι δύο οδηγοί της Scuderia Toro Rosso εναλλάσσονται πίσω από το τιμόνι σε αυτό το τετραήμερο, τελευταίο τεστ. Αύριο λοιπόν, οδηγεί ξανά ο Ζαν-Ερίκ Βερν, με το πρόγραμμα της ιταλικής ομάδας να περιλαμβάνει αξιολόγηση αναβαθμίσεων και προσομοίωση της δουλειάς ενός αγωνιστικού τριημέρου.
[nggallery id=1972]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (Twitter.com/SeitanF1)