Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Καθεστώς ισότητας ανάμεσα σε Πέρεζ-Μπάτον

Ελλάδα 10:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καθεστώς ισότητας ανάμεσα σε Πέρεζ-Μπάτον

ΑΓΩΝΕΣ

Καθεστώς ισότητας ανάμεσα σε Πέρεζ-Μπάτον

ΑΓΩΝΕΣ

Για τις ισορροπίες εντός των τειχών της McLaren μίλησε ο επικεφαλής της, Μάρτιν Ουίτμαρς. Ο Βρετανός ξεκαθάρισε πως οι Τζένσον Μπάτον και Σέρχιο Πέρεζ θα απολαμβάνουν το ίδιο καθεστώς που διακρίνει εδώ και χρόνια τους «ασημί». «Πρόκειται για ένα θέμα που συχνά απασχολεί τον κόσμο. Είναι αλήθεια πως ο Τζένσον έχει πλεονέκτημα μιας και γνωρίζει ήδη την ομάδα, έχει εμπειρία, είναι ήδη ένας παγκόσμιος πρωταθλητής. Θα είναι γενναιόδωρος με τον Σέρχιο, θα μοιράζεται τις απόψεις του αλλά όταν θα βγαίνουν στην πίστα, θα θέλουν να κερδίσουν ο ένας τον άλλο. Αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας μας. Οι δύο οδηγοί μας θα έχουν ίση μεταχείριση. Νομίζω πως αυτός ο ανταγωνισμός εντός των τειχών κάνει καλό στην ομάδα», είπε ο 54χρονος σε συνέντευξή του στο Sky Sports.

Advertisement
Advertisement

Ο Πέρεζ αποτελεί φέτος τον αντικαταστάτη του Λούις Χάμιλτον. Είναι ταλαντούχος, πανηγύρισε τρεις παρουσίες πέρυσι στο βάθρο με την Sauber και τώρα κάνει το μεγάλο βήμα. Πρόωρα ή όχι, το 2013 θα είναι η χρονιά που θα κολυμπήσει στα βαθιά και η διοίκηση της McLaren έχει πίστη στις ικανότητές του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι κοντά μας. Είναι νέος και ταλαντούχος. Είχαμε τη τύχη να φέρουμε στη Formula 1 νέους οδηγούς όπως ο Λούις Χάμιλτον ή ο Μίκα Χάκινεν και μαζί μας να γίνουν παγκόσμιοι πρωταθλητές. Δεν ξέρουμε αυτό θα συμβεί και με τον Σέρχιο, υπάρχει μεγάλη πίεση στους ώμους του αλλά μέχρι τώρα με έχει εντυπωσιάσει», παραδέχθηκε ο Ουίτμαρς.
[nggallery id=1446]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)