Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ικανοποιημένος και αισιόδοξος ο Τομπάζης

Ελλάδα 4:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ικανοποιημένος και αισιόδοξος ο Τομπάζης

ΑΓΩΝΕΣ

Ικανοποιημένος και αισιόδοξος ο Τομπάζης

ΑΓΩΝΕΣ

Η αγωνιστική ανάκαμψη της Ferrari αν μη τι άλλο, δεν περνάει απαρατήρητη. Από το πολύ δυσοίωνο ξεκίνημα της σεζόν, πλέον διεκδικεί νίκες αλλά και τον τίτλο των οδηγών με τον Φερνάντο Αλόνσο. Μεγάλο μερίδιο αυτής της αντεπίθεσης, οφείλεται στον επικεφαλής σχεδιαστή της, Νικόλα Τομπάζη. «Καλώς ή κακώς υπάρχει μια προσδοκία να κερδίζει σε κάθε αγώνα η Ferrari και να είναι πάντα ανταγωνιστική. Στις αρχές της σεζόν βρισκόμασταν σε μη ανταγωνιστική κατάσταση η οποία ήταν ένα μεγάλο σοκ τόσο για εμένα όσο και για τους συναδέλφους μου. Περάσαμε μερικούς δύσκολους μήνες, αλλά βάλαμε κάτω το κεφάλι και αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα με ηρεμία. Νομίζω ότι οι τελευταίοι αγώνες είναι μια ένεση ηθικού για όλους μας, μας έχει κάνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας», δήλωσε ο Τομπάζης ενόψει του ευρωπαϊκού γκραν πρι που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Βαλένθια.

Advertisement
Advertisement

Όμως όπως πάντα ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις, κανένα μεγάλο μυαλό δεν μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένο μέχρι να αποκτήσει θέση ρεζερβέ στη κορυφή!

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με το πού βρισκόμαστε, ειδικά σε σχέση με το που βρισκόμασταν στο ξεκίνημα της σεζόν. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς δεν είμαστε σε θέση να κυριαρχούμε σε κάθε αγώνα, κάτι το οποίο έχουμε πάντα ως στόχο», παραδέχθηκε ο Έλληνας τεχνικός.