Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Η πρώτη μέρα του Perez στη McLaren!

Ελλάδα 1:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η πρώτη μέρα του Perez στη McLaren!

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Η πρώτη μέρα του Perez στη McLaren!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Σέρχιο Πέρεζ φόρεσε για πρώτη φορά ρούχα με λογότυπα της McLaren-Mercedes, στη πρώτη του μέρα… δουλειάς ως οδηγός της Βρετανικής ομάδας. Ο Μεξικανός βρέθηκε στο Κέντρο Τεχνολογίας της ομάδας όπου έδωσε και τη πρώτη του συνέντευξη! «Φέτος η προσέγγιση μου είναι διαφορετική. Στη Sauber προσπαθούσα πάντα να μεγιστοποιήσω τις όποιες προοπτικές μας στον αγώνα, όχι τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές. Εδώ, στόχος είναι να είμαι και στη pole position αλλά και στη πρώτη θέση στον αγώνα. Αυτός είναι ο στόχος. Όλοι βρισκόμαστε εδώ για να νικήσουμε», είπε φιλόδοξα ο 22χρονος στο περιοδικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός από τη Γουαδαλαχάρα που έχει τρεις παρουσίες στο βάθρο στο ενεργητικό του (πέρυσι σε Μαλαισία, Καναδά, Ιταλία) αντιλαμβάνεται όμως, πως η μετάβαση από μία ομάδα όπως η Sauber, στη McLaren, περιλαμβάνει πολλές αλλαγές.

«Θέλω να κατανοήσω το μονοθέσιο σε ότι αφορά στο στήσιμο και την εν γένει συμπεριφορά του, να αποκτήσω τη σωστή επικοινωνία με τους μηχανικούς μου, είναι άλλωστε πολύ σημαντικό για μένα να έχω πολύ καλή σχέση με αυτούς. Ελπίζω όταν φτάσουμε στα πρώτα τεστ, να έχω ήδη εγκλιματιστεί στις τάξεις της ομάδας», είπε ο Μεξικανός.

Όσο για το πρώτο τεστ στο οποίο αναφέρεται, είναι προγραμματισμένο για τις 5-8 Φεβρουαρίου, στη πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα, στη Νότια Ισπανία.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί αυτή να ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέρεζ με τα χρώματα της McLaren αλλά έχει ήδη ξεναγηθεί στο εργοστάσιο και έχει ήδη πάρει μία γεύση από τον προηγμένο προσομοιωτή της Βρετανικής ομάδας.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, οδηγεί τη McLaren MP4-12 γύρω από το MTC, ενώ στην είσοδο αυτού, τον υποδέχεται ο επικεφαλής της ομάδας, Μάρτιν Ουίτμαρς.
[nggallery id=1446]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)