Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ελπίζει να μείνει στην F1 o Senna

Ελλάδα 1:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελπίζει να μείνει στην F1 o Senna

ΑΓΩΝΕΣ

Ελπίζει να μείνει στην F1 o Senna

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί ο Μπρούνο Σένα να έχασε τη θέση του στη Williams αλλά παραμένει αισιόδοξος πως θα έχει θέση επίσημου οδηγού και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2013. Σε ποια ομάδα όμως; «Ελπίζω πριν το τέλος της χρονιάς να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου. Ποτέ δεν ησυχάζεις προτού υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά σε αυτό τον τομέα. Και ο μάνατζερ μου (σ.σ. ο Κρις Γκούντγουιν) κάνει πολύ καλή δουλειά», είπε ο Βραζιλιάνος στο περιοδικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

Ποιες είναι όμως οι εναλλακτικές του; Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, είναι οι εξής δυο: η Force India και η Caterham. Κι αυτό διότι η μία πρώην ομάδα του, η Lotus, έχει άλλες προτεραιότητες (Γκροζάν, Κομπαγιάσι ή Κοβαλάινεν) ενώ η άλλη, η HRT, αποτελεί πια παρελθόν από τη Formula 1.

Πάντως φαίνεται πως ο Σένα εξετάζει ήδη και… σχέδιο B, αφού έκανε δοκιμές με το Mercedes C-Coupe με την οποία η Mercedes τρέχει στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (DTM). Αυτές έλαβαν χώρα τη προηγούμενη εβδομάδα, στο σιρκουί του Εστορίλ στη Πορτογαλία.
[nggallery id=1171]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)