Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Εκτός της μάχης του τίτλου ο Χάμιλτον!

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκτός της μάχης του τίτλου ο Χάμιλτον!

ΑΓΩΝΕΣ

Εκτός της μάχης του τίτλου ο Χάμιλτον!

ΑΓΩΝΕΣ

Ποιος θα το περίμενε πριν ένα μήνα όταν ο Βρετανός έπαιρνε τη μια pole μετά την άλλη μεταφράζοντάς τες σε νίκες σε Ουγγαρία και Ιταλία ότι θα βρίσκονταν σε τόσο δυσχερή θέση μετά από τρεις αγώνες. Οι McLaren κυριάρχησαν στη μάχη του Σαββάτου με το χρονόμετρο από τα τέλη Ιουλίου ως τα τέλη Σεπτεμβρίου και το GP της Σιγκαπούρης.

Advertisement
Advertisement

Μετά, έτσι ξαφνικά, και σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Χάμιλτον στη Mercedes για το 2013, η εικόνα αυτή ανατράπηκε. Θα ήταν λάθος να επικεντρώσει κανείς την προσοχή του στο ότι μια άλλη ομάδα – η Red Bull Racing στη συγκεκριμένη περίπτωση – βελτίωσε το μονοθέσιο της και πάει καλύτερα.

Το θέμα είναι στη McLaren, ο Χάμιλτον στη Σιγκαπούρη έμεινε από κιβώτιο (σ.σ: έφταιγε λένε ανεξάρτητος προμηθευτής, τυχερός ο Μπάτον που τερμάτισε) στην Ιαπωνία είχε πρόβλημα ένας σύνδεσμος της πίσω ανάρτησης, στη Κορέα έσπασε η αντιστρεπτική της πίσω ανάρτησης.

Ειδικά χτες στην Κορέα ο Χάμιλτον εκκινούσε 3ος και τερμάτισε 10ος μετά από έναν καταστροφικό αγώνα: «Μου έχουν συμβεί και πιο περίεργα πράγματα αλλά ποτέ δεν τα παράτησα. Λογικά η διεκδίκηση του τίτλου τελείωσε για μένα. Δε μου αρέσει να ζω μέρες σαν αυτή αλλά είναι καλό να βλέπεις τι υπάρχει μέσα στην καρδιά σου όταν μάχεσαι, καταλαβαίνεις πιο είναι το πραγματικό πνεύμα, μέσα σου».

Μιλώντας σχετικά ο επικεφαλής της ομάδας Μάρτιν Ουίτμαρς σημείωσε: « Στους αγώνες υπάρχουν καλές και κακές μέρες, η χθεσινή ήταν μια από τις χειρότερες. Πρέπει στην Ινδία να εμφανιστούμε έχοντας αφήσει πίσω όλα αυτά τα θέματα έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο Χάμιλτον υπολείπεται 62 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Φέτελ ενώ απομένουν ακόμη 100 να μοιραστούν σε 4 αγώνες.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους μηχανικούς της McLaren και το Χάμιλτον.
[nggallery id=456]
Κείμενο: Τάκης Πουρναράκης
Πηγή: protothema.gr

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!