ΑΓΩΝΕΣ

Είχε επαφές με τη McLaren o Di Resta

Ελλάδα 10:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είχε επαφές με τη McLaren o Di Resta

ΑΓΩΝΕΣ

Είχε επαφές με τη McLaren o Di Resta

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί τελικά η McLaren να επέλεξε τον Σέρχιο Πέρεζ ως αντικαταστάτη του Λούις Χάμιλτον που μεταπήδησε στη Mercedes αλλά ο Μεξικανός δεν ήταν ο μόνος οδηγός με τον οποίο συζήτησε για τη θέση αυτή. Ανάμεσα στους πιθανούς υποψηφίους ήταν και ο Πολ Ντι Ρέστα της Force India, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο περιθώριο της έκθεσης Autosport International στη Μεγάλη Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

«Δεν θα αποκαλύψω πολλά αλλά ναι, είχαμε συζητήσεις. Έχω πολύ καλή σχέση με την ομάδα και ο Μάρτιν Ουίτμαρς (σ.σ. ο επικεφαλής της McLaren) ήταν στη πραγματικότητα εκείνος που με είχε προωθήσει στη Force India», είπε ο 26χρονος.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια οδηγούσε για λογαριασμό της ινδικής ομάδας, με 39 εκκινήσεις και 73 κερδισμένους βαθμούς. Καλύτερος τερματισμός του έως τώρα είναι η τέταρτη θέση στο περυσινό Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Παρότι έχει αφήσει υποσχέσεις με τις εμφανίσεις του και πριν τη Formula 1 έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες με τη Mercedes ως πρωταθλητής της Ευρωπαϊκής F3 και του DTM, δεν έχει βρει θέση στα ασημί βέλη.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι πολλά χρόνια μέλος της οικογένειας της Mercedes αλλά για δικούς τους λόγους, αποφάσισαν να μη με βάλουν πίσω από το τιμόνι του δικού τους μονοθεσίου», είπε με δόση πικρίας ο di Resta.
[nggallery id=1501]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)