Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Είναι πολλά τα λεφτά Μίκαελ!

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είναι πολλά τα λεφτά Μίκαελ!

ΑΓΩΝΕΣ

Είναι πολλά τα λεφτά Μίκαελ!

ΑΓΩΝΕΣ

Είναι γνωστό πως ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους αθλητές – ακόμα και σε αυτό το στάδιο της καριέρας του. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον όμως η λίστα που δημοσίευσαν οι Sunday Times σχετικά με τους πιο πλούσιους αθλητές παγκοσμίως! Τα νούμερα προέκυψαν συνυπολογίζοντας μισθούς, χορηγίες και επενδύσεις. Ποιος πιστεύετε λοιπόν πως βρίσκετε στην κορυφή της λίστας;

Advertisement
Advertisement

Εκεί είναι ο κορυφαίος παίκτης του γκολφ όλων των εποχών, ο Τάιγκερ Γουντς, με την περιουσία του να ανέρχεται στα $870 εκατομμύρια! Ακριβώς πίσω του, με συνολικά κέρδη που υπολογίζονται στα $824 εκατομμύρια βρίσκεται ο Σούμι, που είναι μακράν μπροστά σε ότι έχει να κάνει με οδηγούς αγώνων.

Έκτος είναι ο σταρ της άλλης άκρης του Ατλαντικού Ωκεανού, ο άσος του NASCAR, Ντέιλ Ερνχαρντ Τζ. που ισοβαθμεί με τον άσο του NBA, Κόμπε Μπράιντ ενώ πρέπει να φτάσουμε στη 18η μόλις θέση για να βρούμε πάλι γνώριμο όνομα από τη φόρμουλα 1!

Μάλιστα εκεί μπορούμε να βρούμε δύο, με τους Φερνάντο Αλόνσο και Κίμι Ράικονεν να ισοβαθμούν με περιουσία που φτάνει τα $160 εκατομμύρια. Ποσά, που αναμφίβολα, κόβουν την ανάσα!

Advertisement
Advertisement