Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δεν έφυγε για τα λεφτά ο Hamilton

Ελλάδα 18:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν έφυγε για τα λεφτά ο Hamilton

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν έφυγε για τα λεφτά ο Hamilton

ΑΓΩΝΕΣ

Προφανώς όλος ο κόσμος συζητά τη τολμηρή κίνηση του Λούις Χάμιλτον να αφήσει τη McLaren για χάρη της Mercedes. Πολλοί θεωρούν πως ο Βρετανός οδηγός ακολούθησε το δρόμο του… χρήματος αλλά είναι αυτή η αλήθεια; «Ο Λούις δεν ήρθε σε εμάς επειδή του προσφέραμε περισσότερα χρήματα. Δεν το κάναμε. Πρώτα απ’ όλα, είναι οδηγός αγώνων. Αυτό είναι το κλειδί κάθε απόφασης. Αν δεν είναι έχει τις επιτυχίες που θέλει, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Νομίζω πως αυτό που προσέλκυσε τον Λούις ήταν το να χτίσει μία δομή, μία ομάδα. Ότι δεν έρχεται σε ένα έτοιμο, επιτυχημένο πακέτο. Ότι θα παίξει ρόλο στο χτίσιμο της. Νομίζω πως ένιωσε πως αυτό ήταν το επόμενο στάδιο της καριέρας του», δήλωσε οι επικεφαλής της Mercedes AMG, Ρος Μπρον, στο Sky.

Advertisement
Advertisement

Το οικονομικό κομμάτι όσων αναφέρθηκαν πιο πάνω επιβεβαιώνεται και από τη πλευρά της McLaren αφού υποστηρίζουν πως ανέβασαν τη προσφορά τους προς τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2008, φτάνοντας τη στα επίπεδα της Mercedes.

Αν ο Χάμιλτον πήρε ή όχι περισσότερα χρήματα, αν η συμφωνία εμπορικής εκμετάλλευσης του ονόματος του θα αυξήσει τόσο το προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό κι αν η Mercedes του προσφέρει πράγματι μπόνους για κάθε νίκη, είναι κάτι που ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ.

Η ουσία είναι πως ο Λούις πήρε την απόφαση, παίρνει το ρίσκο και το τοπίο στο μαγικό κόσμο της φόρμουλα 1 αλλάζει.
[nggallery id=456]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement