Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Γκάφα ολκής από Hamilton στο twitter

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γκάφα ολκής από Hamilton στο twitter

ΑΓΩΝΕΣ

Γκάφα ολκής από Hamilton στο twitter

ΑΓΩΝΕΣ

Σε ένα ακόμα ατόπημα υπόπεσε ο Λούις Χάμιλτον, αποδεικνύοντας πως είναι επιρρεπής σε κινήσεις που δεν αρμόζουν σε ένα παγκόσμιο πρωταθλητή. Δημοσίως, κατηγόρησε τον Τζένσον Μπάτον για κάτι που… ποτέ δεν έκανε! Η όλη ιστορία ξεκίνησε τη προηγούμενη εβδομάδα που ένας βρετανός δημοσιογράφος έγραψε πως ο Μπάτον, σταμάτησε να «ακολουθεί» όπως συμβαίνει στο twitter τον τιμ μέιτ του. Διόλου τυχαία η συγκυρία μιας και το θέμα ξεκίνησε μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Λούις να αφήσει τη McLaren για χάρη της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε δημοσίως ο ίδιος ο Μπάτον, δεν είχε συμβεί αυτό μιας και ποτέ δεν είχε κάνει «follow» τον 27χρονο ομόσταβλό του. Από τη πλευρά του, ο Χάμιλτον ήταν αρκετά ήσυχος το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ετοίμαζε βλέπετε.. βόμβα. Έρχεται λοιπόν μετά το Grand Prix της Suzuka και γράφει στη προσωπική του διεύθυνση τα εξής!

«Μόλις πρόσεξα πως ο Jenson Button έπαψε να με “ακολουθεί”. Είναι κρίμα. Μετά από τρία χρόνια ως τιμ μέιτς, πίστευα πως σεβόμασταν ο ένας τον άλλο. Όμως προφανώς αυτό δεν ισχύει για εκείνον. Το παράδοξο είναι πως είμαστε ΑΚΟΜΑ στην ίδια ομάδα! Δεν πειράζει όμως», έγραψε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008.

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι λογικό, αυτά τα λόγια που δεν συνηθίζουμε να ακούμε από τους οδηγούς της φόρμουλα 1, ειδικά με τέτοιες… αφορμές, προκάλεσαν σάλο. Τόσο που κάποιος μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τον Χάμιλτον πως αδίκως κατηγορούσε τον Μπάτον μιας κι εκείνος ουδέποτε τον ακολουθούσε στο twitter!

Γκάφα ολκής λοιπόν που εξέθεσε τον Λούις στους 1.130.852 ακόλουθούς του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στους 1.181.073 που ακολουθούν τον Μπάτον αλλά και όλο τον υπόλοιπο πλανήτη αφού η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου.
[nggallery id=710]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!