Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Απάντησε ο Μπάτον

Ελλάδα 3:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απάντησε ο Μπάτον

ΑΓΩΝΕΣ

Απάντησε ο Μπάτον

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Τζένσον Μπάτον σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του γκραν πρι της Ισπανίας. Παρά τα αρχικά προβλήματα υποστροφής, ο οδηγός της McLaren βρήκε τον τρόπο να τοποθετήσει το όνομα του στην κορυφή των χρόνων! Ο Βρετανός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.23.563 όταν «φόρεσε» στην MP4-27 τη μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli, επίδοση που ήταν περισσότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου κάτω από εκείνη του Σεμπάστιαν Φέτελ της Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν στη δεύτερη θέση και στην πρωινή περίοδο, αποδεικνύοντας πως η οι ταύροι έχουν ισχυρές βάσεις και πως η νίκη στο Μπαχρέιν μόνο τυχαία δεν ήταν.

Η 3η καλύτερη επίδοση ανήκε στη Mercedes GP του Νίκο Ρόζμπεργκ ενώ ακολούθησαν η McLaren του Λιούις Χάμιλτον και οι δύο Lotus των Κίμι Ράικονεν και Ρομέν Γκροζάν. Όσο για τη Ferrari που προκάλεσε αίσθηση στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά, με τον Φελίπε Μάσα ενδέκατο και τον ταχύτερο το πρωί, Φερνάντο Αλόνσο, να περιορίζεται στη 14η θέση.

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου διεξάγεται η 3η και τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών, με τη μάχη των κατατακτήριων του ισπανικού γκραν πρι να είναι στις 3 το μεσημέρι!

Advertisement
Advertisement