Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ανανέωσε στη Red Bull o Buemi

Ελλάδα 17:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωσε στη Red Bull o Buemi

ΑΓΩΝΕΣ

Ανανέωσε στη Red Bull o Buemi

ΑΓΩΝΕΣ

Αφού εξάντλησε κάθε πιθανότητα να βρίσκεται στο grid του 2013 ως επίσημος οδηγός κάποιας ομάδας, ο Σεμπαστιέν Μπουεμί ακολούθησε το «σχέδιο Β». Αυτό τον θέλει και του χρόνου στο ρόλο του δοκιμαστή της Red Bull Racing. Ο Ελβετός αποτελεί άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια μέλος της οικογένειας της Red Bull. Απόφοιτος της ακαδημίας της, συμμετείχε σε μικρότερες κατηγορίες με τη στήριξη της, ανέλαβε για πρώτη φορά το ρόλο του δοκιμαστή το 2008 και τα επόμενα τρία χρόνια αποτέλεσε οδηγό της «θυγατρικής» Scuderia Toro Rosso – χωρίς όμως να εντυπωσιάσει αφού καλύτερος τερματισμός του σε 55 εκκινήσεις, ήταν η έβδομη θέση στο ντεμπούτο του, στην Αυστραλία το 2009!

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι έχασε τη θέση του στην STR και επέστρεψε στο ρόλο του δοκιμαστή και εφεδρικού οδηγού της RBR τον οποίο σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Block, θα έχει και το 2013.

Ο 24χρονος βρισκόταν μέχρι πρότινος στο κυνήγι της ακόμα κενής θέσης στο δεύτερο μονοθέσιο της Force India αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτή θα καταλήξει είτε στον Ζουλς Μπιανκί είτε στον Άντριαν Σούτιλ.
[nggallery id=1419]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)