Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Έπαθε εγκαύματα ο Senna

Ελλάδα 11:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έπαθε εγκαύματα ο Senna

ΑΓΩΝΕΣ

Έπαθε εγκαύματα ο Senna

ΑΓΩΝΕΣ

Το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τη Williams. Και τα δύο μονοθέσια της τέθηκαν εκτός μάχης, με τη περίπτωση του Μπρούνο Σένα να κρύβει και… αθέατους κινδύνους! Συγκεκριμένα, υπήρχε πρόβλημα με το σύστημα KERS, το σύστημα δηλαδή ανάκτησης κινητικής ενέργειας. Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα που ακούστηκε μέσω του team radio, απευθυνόμενο στον Βραζιλιάνο οδηγό: «Βγες αμέσως από το κόκπιτ. Σήκω και με τα δύο πόδια και για κανένα λόγο, μην ακουμπάς ταυτόχρονα το έδαφος και το μονοθέσιο»!

Advertisement
Advertisement

Μετά τον αγώνα, η βρετανική ομάδα επιβεβαίωσε πως ο οδηγός της είχε (περιορισμένης έκτασης) εγκαύματα στην πλάτη του, με τον επικεφαλή λειτουργιών στην πίστα, Μαρκ Γκίλαν, να δηλώνει: «Πιστεύουμε πως ξέρουμε τι προκάλεσε τα εγκαύματα αυτά αλλά ακόμα ερευνούμε το συμβάν, ώστε να εξασφαλίσουμε πως έχουμε καλύψει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα».

Όπως λοιπόν η βρετανική ομάδα επιβεβαίωσε πριν από μερικά λεπτά, το πρόβλημα με το KERS δεν είχε κάποια σχέση και τα εγκαύματα προέκυψαν από ένα χώρο καλωδιώσεων στην FW-34 όπου το κάλυμμα είχε χαλαρώσει, επιτρέποντας την εξαγωγή θερμότητας προς την πλάτη του Μπρούνο.[nggallery id=622]