Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Υ20: Επετειακή έκδοση για το Toyota Yaris

Ελλάδα 16:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υ20: Επετειακή έκδοση για το Toyota Yaris

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Υ20: Επετειακή έκδοση για το Toyota Yaris

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Toyota γιορτάζει τη συμπλήρωση είκοσι ετών από το λανσάρισμα του δημοφιλούς Yaris, δημιουργώντας μία ειδική έκδοση την οποία βαφτίζει «Y20».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το Yaris Y20 θα παρουσιαστεί στο διεθνές σαλόνι του Παρισιού στις 4-14 Οκτωβρίου (το NewsAuto θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις), στο ίδιο δηλαδή ραντεβού της αυτοκίνησης που πρωτοείδαμε το B-Segment μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας πριν από δύο δεκαετίες.

Έκτοτε ακολούθησε ένα ράλι πωλήσεων, είναι άλλωστε το μοντέλο της εταιρείας από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με τις καλύτερες πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά!

Advertisement
Advertisement

Όσο για το Y20, μη περιμένετε κάποια θεαματική διαφοροποίηση. Είναι βαμμένο στο ίδιο χρυσό χρώμα με το οποίο είχε παρουσιαστεί το 1998, ωστόσο με την απαραίτητη για τα σημερινά δεδομένα διχρωμία, με την οροφή του σε σκούρο γκρι χρώμα. Προσεχώς θα υπάρξουν περισσότεροι χρωματικοί συνδυασμοί.

toyota-yaris-y20-d640

Πέραν της παλέτας, συναντάμε νέα κεραία τύπου πτερυγίου στο χρώμα της οροφής, φιμέ πίσω τζάμια, το σήμα Y20 σε εμφανή σημεία και τροχούς 16 ιντσών με 10-άκτινες ζάντες. Επίσης, σε διάφορα σημεία όπως περιμετρικά των φωτιστικών σωμάτων και της βάσης των θυρών, συναντάμε λεπτομέρειες σε σκούρο γκρι χρώμα.

Advertisement

toyota-yaris-y20-c640tall

Παρόμοιες πινελιές υπάρχουν και στο εσωτερικό στην κεντρική κονσόλα, στο τιμόνι κτλ. Και εντός υπάρχει σε εμφανές σημείο το λογότυπο Y20 που να δηλώνει την ταυτότητα του οχήματος. Τέλος, το νέο Yaris Y20, εφοδιάζεται με νέο σύστημα Multimedia που συνεργάζεται με smartphones. Οι λειτουργίες θα ρυθμίζονται μέσω οθόνης αφής.

Advertisement

toyota-yaris-y20-b640