Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW T-Roc Cabriolet: Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Ελλάδα 22:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW T-Roc Cabriolet: Το καλοκαίρι είναι εδώ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW T-Roc Cabriolet: Το καλοκαίρι είναι εδώ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η VW συνεχίζει και στη νέα γενιά του T-Roc να συμπληρώνει την γκάμα του με μία ανοιχτή έκδοση, προσφέροντας μοναδικές απολαύσεις για τέσσερις.

Advertisement
Advertisement

Στην μεγάλη και ιδιαίτερα επιτυχημένη παράδοση της VW για προσιτά τετραθέσια cabrio, προστέθηκε πριν λίγα χρόνια και η ανοιχτή έκδοση του T-Roc.

Mία μοναδική πρόταση από την πλευρά της VW, καθώς συνδύαζε τις δυνατότητες και την περιπετειώδη διάσταση ενός SUV με την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει ένα cabrio. Και μάλιστα για τέσσερις επιβάτες, χωρίς περιορισμούς στις ανέσεις και την ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει.

Στην ανανεωμένη γενιά του Τ-Roc, η έκδοση Cabriolet έχει περίοπτη θέση, αποτελώντας έτσι κι αλλιώς μια ξεχωριστή πρόταση στο σύνολο της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας. Μία πρόταση την οποία η VW επιμένει να υποστηρίζει, σκορπίζοντας χαμόγελα και αλησμόνητες στιγμές σε όσους έχουν την τύχη να το αποκτήσουν.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα έχει δεχθεί και αυτό τις αλλαγές που υπάρχουν στο κανονικό Τ-Roc με τα νέα φωτιστικά σώματα και τις επιλεγμένες αλλαγές σε διάφορα σημεία να το κάνουν ακόμα πιο νεανικό και σπορτίφ.

Η μαλακή οροφή είναι κατασκευασμένη με τα υψηλότερα στάνταρ, διαθέτοντας υψηλής αντοχής υλικά τριών στρωμάτων. Παράλληλα είναι αρκετά ελαφριά και υποστηρίζεται από έναν εξελιγμένο υδραυλικό μηχανισμό, ο οποίος χρειάζεται μόλις 9 δευτερόλεπτα για πλήρη αναδίπλωση.

Advertisement

Η οροφή μπαίνει σε ειδική θήκη πίσω από τα καθίσματα, ενώ για τους επιβάτες υπάρχουν δύο μεταλλικές μπάρες οι οποίες εκτείνονται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου σε περίπτωση που υπάρξει το ενδεχόμενο ανατροπής.

Advertisement

Επίσης υπάρχουν σημαντικές ενισχύσεις στο αμάξωμα έτσι ώστε το αυτοκίνητο να παραμένει στιβαρό και χωρίς ταλαντώσεις, έτσι ώστε να διατηρεί την premium αίσθηση ποιότητας και την κορυφαία οδική του συμπεριφορά.

Οι αλλαγές που υπάρχουν και στην υπόλοιπη σειρά του Τ-Roc έχουν περάσει και στην cabrio έκδοση, με το ανανεωμένο ταμπλό το οποίο κατασκευάζεται πλέον από πιο ποιοτικά αφρώδη υλικά.

Advertisement

Υπάρχει επίσης στάνταρ ο νέος ψηφιακός πίνακας Digital Cockpit ο οποίος είναι 12,5 ιντσών, αλλά και η νέα κεντρικά τοποθετημένη οθόνη με διαγώνιο 9,2 ιντσών και το νέο λογισμικό ΜΙΒ3. O χώρος των αποσκευών φθάνει στα 284 λίτρα.

Το T-Roc Cabriolet διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρων, τον 1.0 λίτρων TSI με τους 110 ίππους και τον 1,5 λίτρων TSI των 150 ίππων. Η πρώτη επιλογή μπορεί να συνδυαστεί με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και επτατάχυτο DSG. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς.

Το T-Roc Cabriolet συνεχίζει να αποτελεί μία μοναδική πρόταση που συνδυάζει την αίσθηση της ελευθερίας με την οδηγική απόλαυση, σε ένα αμάξωμα που προσφέρει τον χαρακτήρα ενός SUV με χώρους για τέσσερις και ανοιχτούς ουρανούς για ανεξάντλητες εμπειρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW T-Roc, SUV με αυτοπεποίθηση (video)
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW T-Roc
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο VW T-Roc